fbpx

Znani so prejemniki naziva Naj wellness 2016/2017

Aktualno, Sprostitev, Wellness

Naziv najboljšega so si v posameznih kategorijah prislužili…

Tudi letos so ljubitelji centrov dobrega počutja s pomočjo turistično informativnega portala www.dj-slovenija.si izbirali wellness centre, ki so skozi celotno sezono najbolj navduševali s svojo urejenostjo in ponudbo.

Naziv najboljšega so si v posameznih kategorijah prislužili Wellness Orhidelia Term Olimia, Wellness Paradiso, Oaza miru iz Maribora, Wellness Vodnega mesta Atlantis in Wellness Lara z Jelenovega grebena.

Izbor Naj wellness je pod okriljem uredništva “Dobro jutro, Slovenija”  v sezoni 2016/2017 potekal že deveto leto zapored, ljubitelji tovrstnih razvajanj pa so oddali prek 13.500 glasov.

Glavni namen izbora še vedno ostaja širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o zdravem načinu življenja na splošno ter seveda o konkretni ponudbi slovenskih wellness centrov. ” Iz leta v leto se na področju wellnessa razvijajo različni novi produkti in storitve, vse več je poudarka na različnih tehnikah sproščanja, aktivnostih za dušo ter zdravi prehrani. Wellness že dolgo ni več le sproščanje v savnah in bazenih in to želimo predstaviti vsem, ki želijo izboljšati svoje življenje. Hkrati pa se z izborom spodbuja zdrava konkurenčnost med centri in s tem dviguje kakovost njihovih storitev”, so prepričani v uredništvu Dobro jutro, Slovenija.

Centri so glede na velikost in posebnosti ponudbe razporejeni v pet kategorij. Prvo mesto v kategoriji velikih rezidentov je, tako kot že vrsto let zapored, osvojil ljubljanski Wellness Vodnega mesta Atlantis, sledita mu wellness Harmonija iz Mengša in Wellness center Galactica iz Velenja.

V kategoriji malih rezidentov  je najbolj prepričal wellness center Oaza miru iz Maribora, na drugem mestu je Fanči iz Ljubljane, na tretjem na Beli Lotos iz Kranja.

Zmagovalec kategorije Turizem – mali je Wellness Paradiso, na drugem mestu je tokrat Vitarium iz Šmarjeških Toplic, na tretjem pa Wellness Term Dobrna.

Wellness Orhidelia Term Olimia je ponovno postal “Naj wellness” v kategoriji velikih centrov sproščanja in užitka, sledita mu Wellness Spa Center, Thermana Laško in Balnea, Dolenjske Toplice.

V kategoriji Podeželski wellness je tokrat slavil Wellness Lara z Jelenovega grebena. Na drugo mesto se je uvrstil wellness Korošec iz Mozirja, na tretje pa wellness Kmetije Podpečan.

Save

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!