Terme Olimia – 1. maj v vseh vremenskih razmerah

Terme Olimia – 1. maj v vseh vremenskih razmerah

Terme Olimia – prava destinacija za prvomajske počitnice v vseh vremenskih razmerah – v primeru dežja vas od zore do mraka čaka zabava na bazenih, če pa nas bodo letos vseeno razvajali sončni, spomladanski dnevi pa lahko kakovostno preživite čas s svojo družino ob številnih delavnicah ali z oddihom v naravi ter raziskovanjem kulturno-turistične bogate okolice.

 

V Termah Olimia mislimo na svoje male goste, zato so počitnice oblikovane prav za njih. Oče in mama se morata samo odločiti, ali bosta uživala v hotelu Breza****  ali hotelu Sotelia****s, kjer za praznike pripravljajo poseben paket, v katerem 2 otroka bivata BREZPLAČNO.

Čez dan se boste z ekipo animatorjev zabavali na bazenih, uživali v številnih delavnicah in v raziskovanju lepote Obsotelja in Kozjanskega. Številne kolesarske in pešpoti vabijo, da obiščete slikovito, v spomladansko mavrico odeto okolico, polno turističnih in kulturnih znamenitosti. Za otroke ostajajo so glavna atrakcija jelenčki na Jelenovem Grebenu ter ogled Koče pri čarovnici in seveda hišica polna sladkih pregreh v Čokoladnici Syncerus.

Save

Oznake: