fbpx

3.Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta

Novice

Vabljeni med 27. in 29. marcem 2009  na že 3. Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta.  Vrata  Gospodarskega razstavišča se bodo za obiskovalce odprla v petek, med 12. in 18. uro, v soboto in nedeljo pa med 9. in 18. uro. Collecta je prireditev, ki združuje zbiratelje iz različnih področij – filatelija, numizmatika, katrofilija, minerali, fosili, dragulji, […]

Vabljeni med 27. in 29. marcem 2009  na že 3. Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta.  Vrata  Gospodarskega razstavišča se bodo za obiskovalce odprla v petek, med 12. in 18. uro, v soboto in nedeljo pa med 9. in 18. uro.

Collecta je prireditev, ki združuje zbiratelje iz različnih področij – filatelija, numizmatika, katrofilija, minerali, fosili, dragulji, antikvitete, militarija …

Eno izmed letošnjih novosti predstavlja Otroški kotiček, ki bo namenjen našim najmlajšim. V delavnicah bodo otroci s pomočjo strokovnjakov iz različnih področij zbirateljstva spoznavali čare in veščine filatelije, ter zbirateljstva v širšem. Pisali bodo pisma, risali znamke, spoznavali kovance in še mnogo drugega.

Posebej na Collecti pa bo potekala tudi filatelistična delavnica, kjer se bodo otroci, ki želijo sodelovati na mladinski filatelistični razstavi v Trbovljah med 21. in 24. majem 2009, urili v pripravi tekmovalnih filatelističnih eksponatov. Delavnica je hkrati namenjena tudi vsem, ki jih zanima svet filatelije.

Privoščite si konec tedna v družbi slovenskih in tujih zbirateljev ter trgovcev z minerali, starimi knjigami, kovanci, znamkami, gramofonskimi ploščami in ostalimi predmeti.

V družbi prijateljev, družine ter vnučkov si boste lahko ogledali izjemno veliko zbirko drobnih predmetov, se udeležili dražbe ter predavanj.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vljudno vabljeni v izbrano družbo zbirateljev, strokovnjakov in njihovih zbirk!


Sledite nam


RSS Ustavi se!