fbpx

5 idej za praktična darila

Aktualno, D.ecembrska

December je čas obdarovanj, a iskanje primernega darila za naše najbližje zahteva čas, energijo in tudi dobršno mero domiselnosti. Po drugi strani pa ni lepšega kot videti iskrice v očeh obdarovanca, ko odvije skrbno zavito darilo, namenjeno prav njemu.

Da bi bilo nakupovanje daril čim manj stresno, iskric v očeh pa čim več, predstavljamo nekaj idej za obdarovanje.

Zakaj ne bi letos svoje najdražje razveselili s praktičnimi darilnimi boni?

Tako vam ne bo treba letati od trgovine do trgovine, ampak boste lahko praznične nakupe opravili kar na enem mestu – na najbližjem Petrolu. Tam vas čaka bogata ponudba darilnih bonov DONUM, med katerimi boste zagotovo našli nekaj za vsakogar, ki bi mu radi polepšali praznike, pa naj bo mlad ali malo manj mlad.

Ne glede na to, s čim boste razveselili svoje najdražje in najbližje, ne pozabite, da se vrednost daril ne meri v količini, velikosti ali ceni darila, ampak v občutkih, ki jih darilo vzbudi v obdarovancu.

Za mlade in stare

  1. Za oba – Svojo boljšo polovico lahko popeljete na romantično vožnjo po Ljubljanici. Z ladjice si bosta ogledala staro mestno jedro, nazdravila s šampanjcem, ljubezen pa zapečatila s ključavnico.
  2. Zanjo – Nakita ni nikoli preveč, se strinjate? Da bo res po meri osebe, ki bi ji radi obdarovali, naj si nov, prefinjen in eleganten kos izbere sama – z darilnim bonom Zlatarne Celje.
  3. Zanj – Imate v hiši koga, ki se rad sam loti manjših popravil ali pa ima hobije, za katere bi mu prav prišlo najrazličnejše orodje? Z darilnimi boni za trgovine Merkur boste zagotovo razveselili vsakega domačega mojstra.
  4. Kulinarično popotovanje – Če bi se radi od kuharskih mojstrov naučili majhnih (in večjih) trikov ali pa če zgolj uživate v kulinaričnih doživetjih, pobrskajte po Petrolovi knjižici darilnih bonov – v njej boste našli pestro ponudbo kulinarično obarvanih bonov.
  5. Varno na cesti – Ali kdo od vaših bližnjih potrebuje osvežitev znanja o cestnoprometnih predpisih? Morda pa si vaš prijatelj želi izkusiti avtomobilistično avanturo? Podarite enega izmed bonov AMZS za programe in tečaje varne vožnje ali podarite bon za Center varne vožnje Blagomix v Logatcu. Na voljo so v različnih vrednostih.

Darilni boni DONUM

Darilni boni DONUM, ki so na voljo v vseh Petrolovih servisih, so pisani na kožo še tako zahtevnemu obdarovancu. Z njimi boste razveselili vse, ki se radi razvajajo v najboljših slovenskih termah in zdraviliščih, ki prisegajo na kakovostne naravne kozmetične in negovalne izdelke, navdušence nad kulinaričnimi raziskovanji, ljubitelje adrenalinskih aktivnosti, košarkarskih in nogometnih tekem, dobrih knjig ali gledališča … Skratka, v posebni ponudbi boste našli nekaj za vsakogar. Prelistajte knjižico darilnih bonov in se prepričajte.


Sledite nam


RSS Ustavi se!