fbpx

59. sejem DOM – 4. – 8. marec

Nasveti

Gradite, obnavljate ali pa to načrtujete? Na sejmu Dom, največji specializirani mednarodni sejemski prireditvi s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah, lahko najdete vse za gradnjo.

Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20 000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja prek 500 podjetij iz 29 držav.

Sejemske ugodnosti in happy hour vstopnice

Kot vsako leto bodo predstavljene tudi novosti v panogi. Izkoristite sejemske ugodnosti, primerjajte ponudbo, posvetujte se s strokovnjaki. Vabljeni, da si vstopnico zagotovite prek spleta in se tako izognete morebitni gneči na blagajnah, nakup vključuje še vožnjo z mestnim avtobusom LPP.  Tudi letos so na voljo znižane HAPPY HOUR vstopnice, če sejem obiščete v določenem delu dneva.

Sejem je odprt vsak dan od 10.00 do 19.00, zadnji dan, 8.  marca, pa do 18.00.

Vse dni sejma so vam na voljo z brezplačnimi nasveti svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK ter svetovalne mreže ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb. Svetovanje Gradbenega inštituta ZRMK vsebuje področja od postopkov pridobitve upravnih dovoljenj, nasvetov arhitekta, statika, geomehanika, gradbenega fizika in drugih strokovnjakov, o celovitih (energetskih) prenovah stavb, trajnostnega ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, gradnje ali prenove klasično zidanih, spomeniško zaščitenih ali montažnih gradenj, pasivnem in skoraj nič-energijskem standardu gradnje do bivalnega okolja in seznanjanja z novostmi.

Program svetovanj in druge informacije o sejmu najdete: www.sejemdom.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!