fbpx

A.nja gre na romantično potovanje po Škotski

A.nja, A.nja pravi, Mesta, Novice, Potovanja

A.nja se je odločila za romantično potovanje, v lastni režiji, po Škotski. Z možem bo odkrivala mogočne gradove, iskala pošasti in uživala v prelepi naravi. Bivala bosta v butičnih hotelih. A.nja jih bo vnaprej rezervirala preko aplikacije booking.com.

A.nja je ženska srednjih let, mati odraščajočih otrok, ki je prepričana, da je potrebno v partnerski odnos vložiti čas. Odločila se je, da bo moža za rojstni dan obdarila tako, da ga bo povabila na potovanje, da sama preživita nekaj dni. Izbrala je Škotsko, ker ima neizmerno rada naravo, zgodovino, mogočne gradove, barvite kolaže vasic, slapov.

Slikovito poulično življenje jo vedno znova navduši!

A.nja priprave na potovanje začne vedno nekaj mesecev prej. Najprej kakšen mesec raziskuje, kateri dan in ob kateri uri, naj kupi letalske karte. Nadaljuje z načrtom, kaj vse si bosta na potovanju ogledala in skrbno prebere ustrezno literaturo. Določi kraje, ki si jih želi ogledati, potem začne z rezervacijo nastanitev.

Ob rezervaciji na Booking.com preko osebnega računa Kluba OMV SMILE & DRIVE za vsak 1 € plačila prejmete kar tri točke zvestobe.

Po Škotskem z booking.com

Točke zvestobe A.nja pridno zbira, saj jih želi na koncu leta podariti dobrodelni akciji, ki jih OMV organizira vsako leto.

Zakaj na Škotsko in kaj vse si bosta ogledala?

Edinburg je šarmantno glavno mesto Škotske, ki ima bogato zgodovinsko dediščino: grad Edinburg, Palača Holyrood, The Royal Mile …

Grad Stirling leži na vrhu navpične skalne formacije in velja za enega najbolj spektakularnih gradov na Škotskem.

A.nja je rezervacije na booking.com opravila z vstopom preko spletne strani Kluba OMV Smile&Drive in si tako nabrala obilico dodatnih točk zvestobe.

Isle of Skye ali megleni otok, kot mu tudi pravijo, navduši s svojimi mogočnimi gorami in divjo obalo.

Loch Ness je eno najbolj slavnih jezer na svetu, kjer oživi legenda predzgodovinske pošasti Nessie, ki še danes buri domišljijo. In na obrobju jezera romantične ruševine pravljičnega gradu Urquhart.

Kilti: več kot 2.000 vzorcev, simbol škotske neodvisnosti.

Cairngorms je najvišji gorski masiv z divjimi ledeniškimi jezeri ter pradavnimi gozdovi, kjer pokrajina brez asfaltnih poti pokaže svojo lepoto v vsej mogočnosti.

Glen Coe je cesta, ki vijuga med osupljivimi vršaci, ki neprestano menjajo svojo podobo – enkrat so mračni in grozeči, drugič svetli in vabeči.

Viski: Škotski viski!

Eilean Donan je slikovit otoček s pravljičnim srednjeveškim gradom.

Točke, ki jih je A.nja zbrala …

Točke, ki jih je Anja zbrala, ko je naredila rezervacijo preko posebne povezave, bo namenila družbeno odgovorim projektom družbe OMV. Za vsak 1 € plačila bo zbrala kar tri točke zvestobe. Anja si želi privoščiti romantično potovanje, zato bo izbrala najlepše hotele, in bo posledično zbrala lepo število točk.

A.nja je vesela, da je lahko z uporabo aplikacije OMV SMILE & DRIVE in Booking.com našla hotele in možu za rojstni dan poklonila potovanje.


Sledite nam


RSS Ustavi se!