fbpx

Aljaska – ledeni biser za avanturiste

Novice

Za ljubitelje misteriznosti Kjer se svet začne ali konča. Za vse prave avanturiste in tiste, ki ne marajo visokih temperatur. Idealna destinacija – Aljaska. Polotok na severozahodu Severne Amerike, ki zavzema 1,5 milijona kvadratnih metrov, vsako leto obišče več turistov, ki se ne boji nizkih temperatur in divjih živali. Prav medvedi, volkovi, tjulni in drugi […]

Za ljubitelje misteriznosti

Kjer se svet začne ali konča. Za vse prave avanturiste in tiste, ki ne marajo visokih temperatur. Idealna destinacija – Aljaska.

Polotok na severozahodu Severne Amerike, ki zavzema 1,5 milijona kvadratnih metrov, vsako leto obišče več turistov, ki se ne boji nizkih temperatur in divjih živali.

Prav medvedi, volkovi, tjulni in drugi prebivalci tega ledenega bisera so magnet za vedno večji obisk. Na svoj račun pa pridejo tudi ljubitelji misterioznega in zgodovinskega…

 

Polarni medvedi privabijo na Aljasko veliko števio turistov. Foto: EPA


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.