fbpx

Anja Bešić: Skozi življenje rada hodim z lahkimi koraki

A.nja, A.nja pravi

Anja Bešić pravi, da strastno in čutno žensko prebudi v sebi tako, da si privošči kakšno lepo spodnje perilo ali pa samo preprosto kakšno zapeljivo majčko, k temu še pripomore tudi kakšno namakanje v kopeli s prižganimi svečkami.

Kdo vse je Anja in kako slalomira med vlogo mamice, partnerke, ljubimke, uslužbenke, hčerke in prijateljice?

Sem uslužbenka, hčerka, vnukinja in samo svoja oseba 🙂 Mamica še nisem, upam, da bo bog kdaj dal, da to še postanem. Skozi vse ”zadolžitve” hodim včasih počasi, včasih hitro, odvisno kam me pot zanaša. Na prvem mestu v življenju sta moja starša in brat ter njegova družina, služba in uživanje v morju.

Danes hitro izgubimo sami sebe, če si ne znamo utrgati trenutkov zase, kako se sprošča Anja?

Sproščam se na sprehodu v naravi s svojim psom Luksom, kdaj pa kdaj odidem tudi sama ali v družbi na kavico ali kino ali pa se kratko malo s kolegico odpraviva na vikend paket na morje 🙂 Vsekakor si znam vzeti čas zase, pa četudi je to čas, ko preberem kakšno dobro knjigo ali rešujem križanke. 

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Smeh in sreča ter elan za življenje.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Uf…ta pa je težka. 🙂 Po eni strani ob sebi ženska potrebuje zanesljivega partnerja, ki ji bo pomagala skozi življenje in preko ovir, po drugi strani pa vsekakor mladost ima svojo moč 🙂

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Definitivno uživanje v svojem poklicu in v delu, ki ga opravljam, pa tudi potovanja, kar bi želela, da jih je malo več. Skozi življenje rada hodim z lahnimi koraki, tako, da imam vmes se ustaviti in zaužiti življenje v polnem obsegu. Vsekakor pa veliko smeha v vsem kar počnem.

Kakšen je Anjin sanjski moški?

Simpatičen, komunikativen, z dobrim smislom za humor, romantičen, s širokimi rameni, da ima rad potovanja in morje, da uživa v knjigah in glasbi ter se tudi rad “pocrklja” ob mrzlih večerih.

Kaj je za Anjo sreča?

Moja družina, služba, potovanja, uživanje v življenju vsak dan posebej.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pozitivne novice iz Mestne občine Kranj
  V tednu dni so se v Mestni občini Kranj (MOK) zgodile številne razveseljujoče stvari. Kljub epidemiji življenje teče dalje, ljudje so solidarni, tudi dobrodelni, upoštevajo navodila, pomembna za zdravje vseh. Mestna občina Kranj želi od občanov pridobiti informacije, kako uspešno deluje in jih informira v času kriznih razmer zaradi epidemije virusa covid-19. V ta namen […]
 • 50 posebnih doživetij za 50 let
  Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.
 • Jutranje vodilo: Poenostavi si življenje in se vrni k osnovnim užitkom
  Kot otroci smo se razveselili čudeže v snežinkah, bogastva v pajkovi mreži, lepote padajočega listja na barvito jesensko jutro. V raziskovanju življenja smo prepoznali, kje se skrivajo skrivnosti.
 • Miha Primožič, Alja Fabjan in Daliborka Maljenović Ivanisin o vrednotah
  V eni prejšnjih kampanj, smo zanimive ljudi vprašali, če bi si lahko zaželeli karkoli, kaj bi to bilo? Z nami so delili razmišljanja Miha, Alja in Daliborka.
 • Nataša Briški, Tina Cipot in Iza Sia Login iz rubrike #ustavise
  V preteklih letih smo imeli slogane ... in pomisli nase, in premagaj strah, in povej, in prisluhni ... In ker danes še posebej spoznavamo, da smo #drugdrugemudarilo, združujemo izjemne posameznike in delimo njihove zapise preteklih let.