fbpx

Anja Bešić: Skozi življenje rada hodim z lahkimi koraki

A.nja, A.nja pravi

Anja Bešić pravi, da strastno in čutno žensko prebudi v sebi tako, da si privošči kakšno lepo spodnje perilo ali pa samo preprosto kakšno zapeljivo majčko, k temu še pripomore tudi kakšno namakanje v kopeli s prižganimi svečkami.

Kdo vse je Anja in kako slalomira med vlogo mamice, partnerke, ljubimke, uslužbenke, hčerke in prijateljice?

Sem uslužbenka, hčerka, vnukinja in samo svoja oseba 🙂 Mamica še nisem, upam, da bo bog kdaj dal, da to še postanem. Skozi vse ”zadolžitve” hodim včasih počasi, včasih hitro, odvisno kam me pot zanaša. Na prvem mestu v življenju sta moja starša in brat ter njegova družina, služba in uživanje v morju.

Danes hitro izgubimo sami sebe, če si ne znamo utrgati trenutkov zase, kako se sprošča Anja?

Sproščam se na sprehodu v naravi s svojim psom Luksom, kdaj pa kdaj odidem tudi sama ali v družbi na kavico ali kino ali pa se kratko malo s kolegico odpraviva na vikend paket na morje 🙂 Vsekakor si znam vzeti čas zase, pa četudi je to čas, ko preberem kakšno dobro knjigo ali rešujem križanke. 

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Smeh in sreča ter elan za življenje.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Uf…ta pa je težka. 🙂 Po eni strani ob sebi ženska potrebuje zanesljivega partnerja, ki ji bo pomagala skozi življenje in preko ovir, po drugi strani pa vsekakor mladost ima svojo moč 🙂

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Definitivno uživanje v svojem poklicu in v delu, ki ga opravljam, pa tudi potovanja, kar bi želela, da jih je malo več. Skozi življenje rada hodim z lahnimi koraki, tako, da imam vmes se ustaviti in zaužiti življenje v polnem obsegu. Vsekakor pa veliko smeha v vsem kar počnem.

Kakšen je Anjin sanjski moški?

Simpatičen, komunikativen, z dobrim smislom za humor, romantičen, s širokimi rameni, da ima rad potovanja in morje, da uživa v knjigah in glasbi ter se tudi rad “pocrklja” ob mrzlih večerih.

Kaj je za Anjo sreča?

Moja družina, služba, potovanja, uživanje v življenju vsak dan posebej.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]