fbpx

Anja Cetin: Sproščam se s plesom

A.nja, A.nja pravi

Anja Cetin pravi, da se sprošča s plesom, kjer se z ritmi glasbe sprosti in hkrati zabava.

Anja je mamica, žena, ljubimka, sestra, hčerka, prijateljica in uslužbenka. Zelo sem predana svoji družini, saj mi vlogi mame in žene zelo pomenita. Poleg družine posvečam svoj čas tudi sestri, prijateljicam in staršem. V službi sem vestna in marljiva. Menim, da je ključnega pomena, da delamo stvari, ki si jih želimo, ne pa na silo ali proti svoji volji.  

Danes hitro izgubimo sami sebe, če si ne znamo utrgati trenutkov zase, kako se sprošča Anja?

S plesom, kjer se z ritmi glasbe sprostim in hkrati se zabavam.

Kako Anja prebudi strastno in čutno žensko v sebi?

Tako, da delam stvari, ki me veselijo. Po navadi se lotevam zadev z energijo, ljubeznijo, strastjo ter dobro voljo. Na žalost pa ni vedno tako, saj včasih delamo stvari, ki nas ne veselijo ali pa jih ne znamo narediti. Prav zaradi tega poskušam v slabostih najti nekaj dobrega (ali dober aspekt), da zaženem strast in grem novim zmagam naproti.

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Esenca svežine in nežnosti … Po naravi sem zelo čustvena. Vse si jemljem preveč k srcu. Svežina mi predstavlja mir, prijaznost, veselje. Medtem ko nežnost poskušam posredovati s primernimi besedami, s prijaznostjo ter z gestami in pri tem poskušam ohraniti odnose na takšen način, kako bi si tudi sama želela, da bi to počeli drugi z menoj.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Mešanica naštetega.

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Od naštetega so najbolj bistveni lepi odnosi, s katerimi rastemo, se spoznavamo ter se od njih učimo. Rada tudi potujem, tako spoznavam nove kraje in kulture.

Kakšen je Anjin sanjski moški?

Takšen kakršnega sem spoznala skoraj pred 10 leti … Mora biti tudi moj ljubimec kakor tudi življenjski popotnik v dobrih in slabih trenutkih. Mora me spoštovati in ljubiti za takšno kakršna sem, z vsemi mojimi prednostmi in slabostmi.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Kaj je za Anjo sreča?

Včasih se ne zavedamo kako, malo je potrebno, da je človek srečen. Sreča se ne odraža v materialnih dobrinah, temveč v malih trenutkih in lepih spominih, ki nam jih poklonijo drugi ali pa mi drugim. Zame srečo sestavljajo majhni utrinki, ki jih doživim skozi dan. Ni lepšega od otroškega nasmeha, objema in poljubčka; pogleda, ki ti ga podari mož, nasmeha od prijateljic, lepih in korektnih odnosih med sodelavci.


Sledite nam


RSS Ustavi se!