fbpx

Anja Petkovšek: Navadna delovka v tovarni

A.nja, A.nja pravi

Anja, ki piše ta članek, je na velikem križišču v svojem življenju. Ločitev, ki je taka kot vse. Polna bolečine, razočaranja in umazanih dejanj. Zdravstvene težave so pri meni kar velike, imela sem pljučno embolijo …, ampak se pobiram.

Na življenje gledam pozitivno, delam na sebi. To pomeni hoja v naravi, branje, uživanje s prijatelji, skratka vse, za kar prej ni bilo časa, oziroma je bilo vse drugo bolj pomembno kot to.

Trenutno sem v fazi selitve, kar je teoretično nov korak, nov list, nova cesta na moji poti.

Moški … pol leta nazaj bi rekla, nikoli več nobenega. Zdaj mi počasi manjka bližina moškega. Ne zaradi spolnosti, pogrešam objeme in toplino. Ponudba je zelo velika, nad čimer sem presenečena.

Moj videz – majhna debela, karakterno kar zakomplicirana.

Ugotovila sem, da če jim neposredno poveš “ni šans“, se ne ustavijo, še bolj norijo. Če pa rečeš, je vrsta, a te vpišem, so zadovoljni in dajo mir. Ko te vidijo, se trudijo z nasmeškom in pozornostjo. Vendar ne vejo, da je meni za zdaj to zadosti.

Anja je navadna delavka v tovarni, trenutno delam polovični delovni čas, kar mi odgovarja, ker trenutno ne zmorem fizično težkega dela, ki ga opravljam.

Rada kuham in s hrano razveseljujem sebe in druge.

O sebi bi lahko napisala roman, to je hitri povzetek mene.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Slika z božično kapo je iz dobrodelnega teka 3 km, ki je bil točno 3 mesece po moji bolezni, pretekla sem polovico, ampak ponosna, da ne znam opisati.


Sledite nam


RSS Ustavi se!