fbpx

Anja Petrovič Jarc: strast najde v izdelovanju krem

A.nja pravi

Anja vedno hočem dati vse od sebe, želi biti topla mati in žena, razumevajoča prijateljica in ne nazadnje uspešno pozicionirati kozmetično podjetje Ghee kozmetika, kjer skupaj z mami proizvajata Bio kreme za obraz.

To pa vsekakor zahteva precej energije. Anja lahko zdaj reče, da je samo sebe spoznala do te mere, da ve, kako si napolniti dušo, telo in ne nazadnje srce. To deli z nami. … Biti srčen in dober človek je nekaj, k čemur dnevno stremi.

Danes hitro izgubimo sami sebe, če si ne znamo utrgati trenutkov zase, kako se sprošča Anja?

Včasih potrebujem mir in tišino, zato sem pred nekaj leti začela z meditacijo, ki me je popolnoma prevzela. Prav tako me sprosti izdelovanje krem v laboratoriju, pa aerobični trening, sprehod v naravi s psom, dobra večerja z možem in še bi lahko naštevala.

Kako Anja prebudi strastno in čutno žensko v sebi?

S plesom, sama ali v dvoje.

Katera esenca jo vodi skozi življenje? 

Esenca ljubezni, dobrote in predvsem hvaležnosti. Vse prevečkrat se znamo pritoževati nad vsem, premalokrat pa smo hvaležni za vse kar imamo, kot da se ne zavedamo kakšno moč nosi zahvala.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

V mlajših letih sem vsekakor izbirala med mladostjo in radoživostjo, a z leti pridejo določena spoznanja in izkušnje in lahko rečem, da je zame dobro partnerstvo to, da partnerja skupaj rasteta in se razvijata ter si nudita oporo. Danes torej izbiram med moder in zanesljiv.

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Vsekakor je moja strast vse, kar je povezano z lepoto, naravnim izdelki za nego kože, dišavami …

Kakšen je Anjin sanjski moški?

Sanjski moški je zgolj plod fantazije. Pred leti sem v neki knjigi zasledila rek:

Ravnaj z moškim kot s kraljem, če želiš, da on s teboj ravna kot s kraljico“.

Po mojih izkušnjah je v tem veliko  resnice. 

Kaj je za Anjo sreča

Srečo najdem v majhnih, drobnih stvareh. V iskrenem nasmehu, iskrivem pogovoru s prijateljicami, v odzivih zadovoljnih uporabnic naših kremic.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]