fbpx

Anja Petrovič Jarc: strast najde v izdelovanju krem

A.nja pravi

Anja vedno hočem dati vse od sebe, želi biti topla mati in žena, razumevajoča prijateljica in ne nazadnje uspešno pozicionirati kozmetično podjetje Ghee kozmetika, kjer skupaj z mami proizvajata Bio kreme za obraz.

To pa vsekakor zahteva precej energije. Anja lahko zdaj reče, da je samo sebe spoznala do te mere, da ve, kako si napolniti dušo, telo in ne nazadnje srce. To deli z nami. … Biti srčen in dober človek je nekaj, k čemur dnevno stremi.

Danes hitro izgubimo sami sebe, če si ne znamo utrgati trenutkov zase, kako se sprošča Anja?

Včasih potrebujem mir in tišino, zato sem pred nekaj leti začela z meditacijo, ki me je popolnoma prevzela. Prav tako me sprosti izdelovanje krem v laboratoriju, pa aerobični trening, sprehod v naravi s psom, dobra večerja z možem in še bi lahko naštevala.

Kako Anja prebudi strastno in čutno žensko v sebi?

S plesom, sama ali v dvoje.

Katera esenca jo vodi skozi življenje? 

Esenca ljubezni, dobrote in predvsem hvaležnosti. Vse prevečkrat se znamo pritoževati nad vsem, premalokrat pa smo hvaležni za vse kar imamo, kot da se ne zavedamo kakšno moč nosi zahvala.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

V mlajših letih sem vsekakor izbirala med mladostjo in radoživostjo, a z leti pridejo določena spoznanja in izkušnje in lahko rečem, da je zame dobro partnerstvo to, da partnerja skupaj rasteta in se razvijata ter si nudita oporo. Danes torej izbiram med moder in zanesljiv.

Kaj Anji barva življenje, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Vsekakor je moja strast vse, kar je povezano z lepoto, naravnim izdelki za nego kože, dišavami …

Kakšen je Anjin sanjski moški?

Sanjski moški je zgolj plod fantazije. Pred leti sem v neki knjigi zasledila rek:

Ravnaj z moškim kot s kraljem, če želiš, da on s teboj ravna kot s kraljico“.

Po mojih izkušnjah je v tem veliko  resnice. 

Kaj je za Anjo sreča

Srečo najdem v majhnih, drobnih stvareh. V iskrenem nasmehu, iskrivem pogovoru s prijateljicami, v odzivih zadovoljnih uporabnic naših kremic.


Sledite nam


RSS Ustavi se!