fbpx

Anja Slapar: S trudom in jekleno voljo izgubila 60 kilogramov

A.nja, A.nja pravi

Anja je za marsikoga navadno 32 letno dekle, kdor pa jo pozna malo bolj pa ve, da je Anja neustavljiva, borka, nežna dušica, srčna oseba, nasmejana, vedno pripravljena pomagati, velika ljubiteljica Miša Kovača in dalmatinske glasbe, obožuje sonce morje in živali. Anja je v preteklih 3. letih spremenila svoj življenjski slog in s trudom in jekleno voljo izgubila 60 kilogramov, ter prenehala z grdo razvado – kajenjem.

Glede na spremenjen življenjski slog si vzamem kar nekaj časa zase za daljše sprehode, telovadbo in mojo psičko Bonnie. Sprošča me že pogled na sončni vzhod/zahod, hoja v hrib, dalmatinska glasba pa v meni sproži občutek miru in pomirjenosti.

Kako Anja prebudi strastno in čutno žensko v sebi?

Strastno in čutno žensko prebudim v sebi, ko počnem stvari, katere rada počnem, se počutim svobodno, lepo, zadovoljno, nasmejano, pozitivno, energijsko.

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Esenca, ki me vodi skozi življenje je vanilija. Na eni strani nežen vonj, na drugi strani pa izredno bogat in zapeljiv. Vonj vanilije me pomiri in mi daje občutek domačnosti ne glede na to, kje se nahajam.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Mislim, da mora biti vsak človek radoživ, poln življenja, nasmejan, moder, zanesljiv, čuten … tako da bi izbrala vse in še več. Anje smo zahtevne.

Kaj je Anji barva življenja, so to lepi odnosi, potovanja, hobiji, strast v poklicu?

Barva življenja so mi predvsem lepi odnosi, namreč življenje se mi zdi prekratko za slabe stvari. Nikoli ne veš, kdaj boš koga potreboval in kdaj bo ta oseba potrebovala tebe. Za to je potrebno zgraditi močne temelje in jih nenehno graditi naprej, da jih ne poruši noben vihar. Verjamem v karmatični krog – dobro se z dobrim vrne. Potovanja me bogatijo in mi dajejo nove spomine in izkušnje. Pa naj bo to kratko potovanje ali pa daljše potovanje. Konec koncev je naše življenje eno samo potovanje, na katerem se ves čas učimo in nabiramo izkušnje. Prisotna mora biti tudi strast v poklicu – ta nas bogati, dela kreativne, modrejše in bolj izkušene in iz nas prikliče najboljše. Hobiji pa so tisti, ki nam pomagajo zapolniti naš dan s stvarmi, s katerimi se radi ukvarjamo in če v hobijih uživamo, je naš dan vedno nabit s pozitivno energijo.

Kakšen je Anjin sanjski moški?

Moj sanjski moški mora imeti v sebi tisto kar ostali moški nimajo.

Kaj je za Anjo sreča?

Meni je največja sreča, kadar vem da so vsi ljudje, katere ima rada dobro. Srečo mi predstavljajo tudi ljudje, ki so ob meni in me dvignejo, kadar padem, ter so z mano v moji sreči. Za mojo srečo vsak dan poskrbita tudi mucek Mičko in psička Bonnie, ki mi polepšata še tako slab dan. Zame je sreča vedno v malih stvareh – le te so zelo pomembne za življenje in nas osrečujejo.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]