fbpx

Aqualuna Term Olimia – skoči v avanturo!

Novice

King Kobra in Black Cannon sta adrenalinska hita najzabavnejšega vodnega sveta v Sloveniji.

Letošnje poletje skočite v nepozabno avanturo Term Olimia. Od letošnje sezone vas čaka Giant Slide, nova konkurenca King Cobri, največjemu toboganu v Sloveniji, ki nosi naslov kraljice adrenalina in je s 50-stopinjskim padcem prava vaba za najpogumnejše. Black Cannon je še en privlačni tobogan termalnega parka Aqualuna, katerega adrenalinski spust skozi dve zaprti cevi se zaključi s skokom v prvi del bazena, potem pa s »katapultiranjem« v rekreacijski bazen.

Aqualuna Term Olimia je tudi letos prva destinacija za ljubitelje vodnih atrakcij. Tukaj najmlajši uresničujejo vse svoje sanje!

Mini klub King Kobra z veselimi animacijskimi vsebinami, otroški bazeni, bazen z največjimi valovi v Sloveniji in 11 toboganov, trdnjava in grad v vodni džungli, trampolini, rojstno dnevna praznovanja, vsakodnevne zabave, iskanje zaklada … so le nekatere od dejavnosti, ki jih pričakujejo. Uživali bodo v Aquasafariju in živalih, naravnih velikostih, odličnimi točkami za fotografiranje. Cena vstopnice vključuje uporabo igrač, toboganov, senčnikov in ležalnikov. Na vsakem koraku vas čakajo gostinski objekti, nikakor pa ne smete zamuditi okusnega domačega sladoleda.

To poletje izkoristite posebno ponudbo družinskih paketov Term Olimia z brezplačnim bivanjem za dva otroka.

POSEBNA PONUDBA

Vsak otrok bo prejel tudi darilo, vsak dan pa poteka organizirano dvourno varstvo otrok. Ta čas posvetite sebi in ne zamudite sprostitve v Wellnessu Orhidelia, prejemniku prestižnega naziva »naj wellnessa« Slovenije že deveto leto zapored.

Za tiste, ki ostanejo malo dlje, so na voljo izleti v okolico in vožnja po kolesarskih poteh po idiličnem Kozjanskem parku.
V primeru dežja pa je tu nova Family Wellness Termalija, doslej še neviden svet doživetij z ultimativno zabavo pod eno streho za vso družino.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Ni dileme – Terme Olimia so letos vaša lokacija!

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!