fbpx

Aqualuna Term Olimia – skoči v avanturo!

Novice

King Kobra in Black Cannon sta adrenalinska hita najzabavnejšega vodnega sveta v Sloveniji.

Letošnje poletje skočite v nepozabno avanturo Term Olimia. Od letošnje sezone vas čaka Giant Slide, nova konkurenca King Cobri, največjemu toboganu v Sloveniji, ki nosi naslov kraljice adrenalina in je s 50-stopinjskim padcem prava vaba za najpogumnejše. Black Cannon je še en privlačni tobogan termalnega parka Aqualuna, katerega adrenalinski spust skozi dve zaprti cevi se zaključi s skokom v prvi del bazena, potem pa s »katapultiranjem« v rekreacijski bazen.

Aqualuna Term Olimia je tudi letos prva destinacija za ljubitelje vodnih atrakcij. Tukaj najmlajši uresničujejo vse svoje sanje!

Mini klub King Kobra z veselimi animacijskimi vsebinami, otroški bazeni, bazen z največjimi valovi v Sloveniji in 11 toboganov, trdnjava in grad v vodni džungli, trampolini, rojstno dnevna praznovanja, vsakodnevne zabave, iskanje zaklada … so le nekatere od dejavnosti, ki jih pričakujejo. Uživali bodo v Aquasafariju in živalih, naravnih velikostih, odličnimi točkami za fotografiranje. Cena vstopnice vključuje uporabo igrač, toboganov, senčnikov in ležalnikov. Na vsakem koraku vas čakajo gostinski objekti, nikakor pa ne smete zamuditi okusnega domačega sladoleda.

To poletje izkoristite posebno ponudbo družinskih paketov Term Olimia z brezplačnim bivanjem za dva otroka.

POSEBNA PONUDBA

Vsak otrok bo prejel tudi darilo, vsak dan pa poteka organizirano dvourno varstvo otrok. Ta čas posvetite sebi in ne zamudite sprostitve v Wellnessu Orhidelia, prejemniku prestižnega naziva »naj wellnessa« Slovenije že deveto leto zapored.

Za tiste, ki ostanejo malo dlje, so na voljo izleti v okolico in vožnja po kolesarskih poteh po idiličnem Kozjanskem parku.
V primeru dežja pa je tu nova Family Wellness Termalija, doslej še neviden svet doživetij z ultimativno zabavo pod eno streho za vso družino.

 

Ni dileme – Terme Olimia so letos vaša lokacija!

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.