[NAGRADA] Sziget, Ford Fiesta za teden dni in 500€

Mesta, Novice, Zanimivosti

Osvoji avtomobil Ford Fiesta za čas izleta, 3 x 7-dnevna karta za festival Sziget in 500 eur žepnine tako, da posnameš kratek predstavitveni video!

Ford Fiesta v letošnjem letu praznuje 40 let in za svoje oboževalce pripravlja nepozabno praznovanje. Nekoga (in njegova 2 prijatelja) bo odpeljala na Sziget festival (od 10. do 17. avgusta) v Budimpešto.

Nagrada, ki čaka najboljšega v nagradnem natečaju Fiestival je res mamljiva: avtomobil Ford Fiesta za čas izleta, 3 x 7-dnevna karta za festival Sziget v Budimpešti, ki vključuje možnost kampiranja na festivalskem prizorišču, 500€ žepnine za vse 3 udeležence skupaj.

In kaj je treba narediti, da prideš do nagrade? Posnemi kratek predstavitveni video, kjer poveš, zakaj bi ravno tebe Fiesta odpeljala na Fiestival. Lahko poveš, da znaš postavit šotor, si skuhat jajce na soncu in očarat varnostnike, da te spustijo v backstage k Rihanni in še kaj zanimivega.

Od tvojega predstavitvenega videa je namreč odvisno, koliko glasov »občinstva« boš prejel/a. Pri izbiri pravega kandidata bo imela vlogo tudi žirija, ki jo poleg organizatorjev sestavlja tudi pevka Senidah iz skupine Muff.

Glavni nagrajenec se bo od 10. do 17. avgusta zabaval na enem največjih festivalov v Evropi in od tam vsem zavistnežem poročal, kako lepo se ima.

Če želiš sodelovati, več o Fiestivalu najdeš na http://www.fiestival.si.

Poglej , kako bi se na Fiestival prijavila Senidah:

Vse o Fiestivalu pa lahko redno spremljate tudi na naših družabnih omrežjih: Facebook strani Ford Slovenija, Instagram profil Ford Slovenija, Twitter kanal Ford Slovenija in YouTube kanal Ford Slovenija.


Sledite nam


RSS Ustavi se!