fbpx

Bangkoško mednarodno letališče bo za potniški promet ostalo zaprto do 15. decembra

Novice

Bangkok – Bangkoško mednarodno letališče Suvarnabhumi, ki je zaradi zasedbe protivladnih protestnikov zaprto že teden dni, bo za potniški promet ostalo zaprto še najmanj do 15. decembra, je danes sporočil izvršni direktor Tajske agencije za letalstvo (AOT) Serirat Prasutanont. Letališče pa bodo danes odprli za tovorni promet. Kot je povedal Serirat, so zaprtje letališča za […]

Bangkok – Bangkoško mednarodno letališče Suvarnabhumi, ki je zaradi zasedbe protivladnih protestnikov zaprto že teden dni, bo za potniški promet ostalo zaprto še najmanj do 15. decembra, je danes sporočil izvršni direktor Tajske agencije za letalstvo (AOT) Serirat Prasutanont. Letališče pa bodo danes odprli za tovorni promet.

Kot je povedal Serirat, so zaprtje letališča za potniški promet danes podaljšali do 15. decembra. Dodal je, da je to glavno letališče v državi zaradi protestov doslej izgubilo že več kot 10 milijonov ameriških dolarjev. Je pa napovedal, da bodo danes letališče odprli za tovorni promet. Drug predstavnik agencije AOT je pred tem pojasnil, da bodo v skladu z dogovorom, ki so ga dosegli s protestniki, tovorna letala lahko začela pristajati od 21. ure po lokalnem času……


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Kako se otroci učijo komunikacije
  Ko otroci preživljajo čas z najpomembnejšimi ljudmi v svojem življenju, razvijajo pomembne odnosne veščine, kot so dobro komuniciranje in poslušanje, tolmačenje obrazne mimike, razumevanje nebesedne komunikacije, deljenje in žrtvovanje. Kako to poteka, nam približa Andreja Vukmir Brenčič.
 • Video: Odprt pogovor z zdravnikom – Sašo Rebolj, dr. med.
  Priljubljeni moderator foruma na Med.Over.Net, urgentni zdravnik in direktor zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik, nam v pogovoru s Polono Požgan na svoj način in z dobro mero humorja prikaže svet v zakulisju ambulant.
 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?