fbpx

Bangkoško mednarodno letališče bo za potniški promet ostalo zaprto do 15. decembra

Novice

Bangkok – Bangkoško mednarodno letališče Suvarnabhumi, ki je zaradi zasedbe protivladnih protestnikov zaprto že teden dni, bo za potniški promet ostalo zaprto še najmanj do 15. decembra, je danes sporočil izvršni direktor Tajske agencije za letalstvo (AOT) Serirat Prasutanont. Letališče pa bodo danes odprli za tovorni promet. Kot je povedal Serirat, so zaprtje letališča za […]

Bangkok – Bangkoško mednarodno letališče Suvarnabhumi, ki je zaradi zasedbe protivladnih protestnikov zaprto že teden dni, bo za potniški promet ostalo zaprto še najmanj do 15. decembra, je danes sporočil izvršni direktor Tajske agencije za letalstvo (AOT) Serirat Prasutanont. Letališče pa bodo danes odprli za tovorni promet.

Kot je povedal Serirat, so zaprtje letališča za potniški promet danes podaljšali do 15. decembra. Dodal je, da je to glavno letališče v državi zaradi protestov doslej izgubilo že več kot 10 milijonov ameriških dolarjev. Je pa napovedal, da bodo danes letališče odprli za tovorni promet. Drug predstavnik agencije AOT je pred tem pojasnil, da bodo v skladu z dogovorom, ki so ga dosegli s protestniki, tovorna letala lahko začela pristajati od 21. ure po lokalnem času……


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!