fbpx

Barvno disco rolanje na Bledu – 20. april 2017

Dogodki, Izleti

Eksplozija barve, zabave in rolanja, se bo dogajala na Bledu!!

Ste že kdaj rolali v stilu white 90`s?! Z  znamenitimi Holi barvami in glasbo 90`s ob Blejskem jezeru!

Kje? 16:30 se bomo zbrali pred Zdraviliškim parkom (Cesta Svobode). Start ob 17.00.

Kaj? Rolali bomo do veslaškega centra, kjer ne smeš manjkati na skupinski fotki najbolj udeleženega barvnega rolanja!! #barvnorolanje
Dogodek je namenjen vsem generacijam željnih zabave, druženja, nepozabnega dogodka in pisane majice.

Kako? V  beli majici, z rolerji in čelado Ob zvokih disco glasbe ter reperja Zlatka!

Zakaj? Ker se je gibati zabavno 🙂 In ker ni vstopnine, so samo prostovoljni prispevki za organizatorje projekta.

Dogodek organizirajo študentje Višje gostinske in turistične šole Bled, smer Velnes (modul Šport) s pomočjo Turizma Bled v sklopu projekta: IIHF Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu U18, ki poteka v Ledeni dvorani na Bledu od 15 – 21. aprila 2017. Dogodek je v sklopu dodatnih aktivnosti ob svetovnem prvenstvu.

★ Barvni prah je človeku ter okolju neškodljiv.
Je mešanica jedilnih barv, vendar ni primerna za prehransko industrijo, s pranjem se izpere iz oblačil ter predmetov. – naj te barve ne ustavijo.
Več informacij v forumu Izleti po Sloveniji!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.