fbpx

BEREMO Z MANCO KOŠIR na valovih

Novice

TEMATSKO KRIŽARJENJE Pridružite se nam na prečudoviti ladji da skupaj »prelistamo« grške otoke, smo priča ekskluzivnemu programu, delavnicam in nepozabnemu druženju. Prvi v Sloveniji namreč organiziramo TEMATSKO KRIŽARJENJE  »Beremo z Manco Košir na valovih« 18. oktobra 2009 ob 18. uri, bo naša prečudovita ladja, križarka MSC MUSICA izplula iz Benetk. V ta namen smo pripravili […]

TEMATSKO KRIŽARJENJE

Pridružite se nam na prečudoviti ladji da skupaj »prelistamo« grške otoke, smo priča ekskluzivnemu programu, delavnicam in nepozabnemu druženju.

Prvi v Sloveniji namreč organiziramo TEMATSKO KRIŽARJENJE  »Beremo z Manco Košir na valovih«

18. oktobra 2009 ob 18. uri, bo naša prečudovita ladja, križarka MSC MUSICA izplula iz Benetk. V ta namen smo pripravili ekskluzivni program, ki ga preprosto ne smete zamuditi.

Skrivnostna in nepozabna čarobnost križarjenja
Na ladji je vse popolnoma drugače. Čas in občutki so intenzivnejši, vzpostavljajo se globlji medosebni odnosi. Vse to nam omogoča morje, ki ima močan terapevtski učinek.

Privoščite si teden dni raziskovanja grških otokov, razvajanja in udeležbe pestrega programa. Če uživate v osebnostni rasti, se lahko udeležite raziskovanja svojega OTOKA SVETLOBE. Ta je mogoče danes še skrit, vendar obstaja v slehernem izmed nas.

Na širni prostranosti valov nikakor ne bo šlo brez poezije, poezije o morju. Zazibala nas bo v valovanju naših najglobljih občutij…  naših src se bodo dotaknile pesmi slovenskih avtorjev.

Zaplujte z nami na pot osebne svobode!
Tudi, če se morda počutite izgubljene, zmedene ali mislite, da vam življenje ne prinaša to, kar ste pričakovali. Začutite veter v laseh, umirite misli od vsakodnevnih skrbi in se prepustite užitkom. Sreča je že tu, le ujeti jo morate …

Lahko se udeležite predavanja o medsebojnih odnosih, kreativne delavnice o sreči, spoznate čarobno moč glasu naše posebne gostje, priznane terapevtke in glasbenice SHIRLIE RODEN, predvsem pa lahko večino časa posvetite sebi z branjem knjig, o katerih boste debatirali z našo ljubo MANCO KOŠIR, brez katere križarjenja zagotovo ne bi bilo. Lahko preprosto opazujete in spoznavate nove ljudi, z različnih koncev sveta … in mogoče dobite celo novega prijatelja …

Za vas pripravljamo posebno PRESENEČENJE, ki naj zaenkrat ostane še skrivnost. Lahko vam zagotovimo le, da vas čaka nepozabno doživetje in druženje.

Zaplujte z nami na prostrano morje. Ta teden si zaslužite in lahko si ga privoščite, če se odločite, da končno naredite nekaj posebnega zase, za svojo dušo in telo.

Obstaja pa omejitev. Če se želite udeležiti tega enkratnega TEMATSKEGA KRIŽARJENJA morate znati planirati svoj dragoceni čas in se takoj prijaviti, kajti število prostih mest je omejeno.

Tako kot vsi programi ENAL-a,  ima tudi ta »projekt« dobrodelno noto. Del sredstev izobraževalnega programa na križarjenju bo namenjenih Slovenskemu društvu HOSPIC


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.