fbpx

Dominikanska republika

Novice

Naj se tudi vam prikrade nasmeh na obraz, ko se boste skupaj z domačini pozibavali ob ritmih “Merengue” pod palmami na sanjskih plažah.

Drugi največji otok v Antilih je pred 500 leti prevzel njegovega odkritelja Kolumba. Otok se ponaša z velikim naravnim pristaniščem in najvišjo goro Karibov Pico Duarte  3175m.

Glavno mesto Santa Domingo, skozi katero teče reka Rio Ozama, je z 2 milijoni prebivalcev najstarejše kolonialno mesto na ameriškem kontinentu. Občudujete lahko zanimivo in raznoliko arhitekturo, obiščete najstarejšo cerkev na Karibih ter zaidete v eno izmed restavracij, kjer vam bodo prijazni in vedno nasmejani domačini postregli z izvrstnimi kreolskimi specialitetami.

Celoletne tropske temperature, sanjske, več kilometrov dolge peščene plaže s palmami, kristalno čisto morje, naravne lepote, gostoljubnost domačinov, izvrstna hotelska ponudba, obilo možnosti za razne športne aktivnosti, prav zaradi teh kvalitet je Dominikanska Republika najbolj priljubljena počitniška destinacija v Karibih. Naj se tudi vam prikrade nasmeh na obraz, ko se boste skupaj z domačini pozibavali ob ritmih “Merengue” pod palmami na sanjskih plažah.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!