fbpx

Dominikanska republika

Novice

Naj se tudi vam prikrade nasmeh na obraz, ko se boste skupaj z domačini pozibavali ob ritmih “Merengue” pod palmami na sanjskih plažah.

Drugi največji otok v Antilih je pred 500 leti prevzel njegovega odkritelja Kolumba. Otok se ponaša z velikim naravnim pristaniščem in najvišjo goro Karibov Pico Duarte  3175m.

Glavno mesto Santa Domingo, skozi katero teče reka Rio Ozama, je z 2 milijoni prebivalcev najstarejše kolonialno mesto na ameriškem kontinentu. Občudujete lahko zanimivo in raznoliko arhitekturo, obiščete najstarejšo cerkev na Karibih ter zaidete v eno izmed restavracij, kjer vam bodo prijazni in vedno nasmejani domačini postregli z izvrstnimi kreolskimi specialitetami.

Celoletne tropske temperature, sanjske, več kilometrov dolge peščene plaže s palmami, kristalno čisto morje, naravne lepote, gostoljubnost domačinov, izvrstna hotelska ponudba, obilo možnosti za razne športne aktivnosti, prav zaradi teh kvalitet je Dominikanska Republika najbolj priljubljena počitniška destinacija v Karibih. Naj se tudi vam prikrade nasmeh na obraz, ko se boste skupaj z domačini pozibavali ob ritmih “Merengue” pod palmami na sanjskih plažah.

Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.