BOOM počitnice v Kranjski Gori

BOOM počitnice v Kranjski Gori

Zasnežene strmine, več kilometrov tekaških prog, sankališče, drsališče, wellness centri, odlična kulinarična ponudba ter veliko, veliko marčevskega sonca. To idealno kombinacijo najdete v Kranjski Gori.

Hotelska veriga Hit Alpinea pa s ponudbo treh hotelov ter dvema wellness centroma doda piko na i vašemu oddihu.

Kranjska Gora je poznana predvsem po številnih smučiščih, ki so še posebej primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnike, hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev. Ponudbo smučišč dopolnjuje sankališče, drsališče ter 40 km urejenih tekaških prog, ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Najmlajšim pa je namenjen poseben del smučišča s tekočim trakom. Nepozabna doživetja predstavljajo tudi večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.


Najmlajše bodo zabavali animatorji s tematsko obarvanimi kreativnimi delavnicami na prostem in v hotelih, mini klubom, mini diskom, pohodi z baklami po zasneženi Kranjski Gori in okolici ter vragolijami na snegu. Medtem pa boste vi lahko naredili nekaj zavojev po smučišču, se prepustili spretnim rokam maserk v katerem od wellness centrov ali pa preprosto uživali v sončnih žarkih.

Iz hotela direktno na smučišče! In v marcu po še ugodnejših cenah, tako bivanja kot smučanja. Privoščite si nekaj prostih dni na snegu in soncu, pustite se razvajati in uživajte v toplih pomladnih žarkih.

Kontaktni podatki: www.hit-alpinea.si, [email protected], 04 588 44 77