fbpx

BOOM počitnice v Kranjski Gori

Aktualno, Novice

V marcu po še ugodnejših cenah, tako bivanja kot smučanja.

Zasnežene strmine, več kilometrov tekaških prog, sankališče, drsališče, wellness centri, odlična kulinarična ponudba ter veliko, veliko marčevskega sonca. To idealno kombinacijo najdete v Kranjski Gori.

Hotelska veriga Hit Alpinea pa s ponudbo treh hotelov ter dvema wellness centroma doda piko na i vašemu oddihu.

Kranjska Gora je poznana predvsem po številnih smučiščih, ki so še posebej primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnike, hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev. Ponudbo smučišč dopolnjuje sankališče, drsališče ter 40 km urejenih tekaških prog, ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Najmlajšim pa je namenjen poseben del smučišča s tekočim trakom. Nepozabna doživetja predstavljajo tudi večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.


Najmlajše bodo zabavali animatorji s tematsko obarvanimi kreativnimi delavnicami na prostem in v hotelih, mini klubom, mini diskom, pohodi z baklami po zasneženi Kranjski Gori in okolici ter vragolijami na snegu. Medtem pa boste vi lahko naredili nekaj zavojev po smučišču, se prepustili spretnim rokam maserk v katerem od wellness centrov ali pa preprosto uživali v sončnih žarkih.

Sledite nam

Oznake

Iz hotela direktno na smučišče! In v marcu po še ugodnejših cenah, tako bivanja kot smučanja. Privoščite si nekaj prostih dni na snegu in soncu, pustite se razvajati in uživajte v toplih pomladnih žarkih.

Kontaktni podatki: www.hit-alpinea.si, [email protected], 04 588 44 77


Sledite nam


RSS Ustavi se!