fbpx

Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju

Zanimivosti

Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju vabi v svoj čudežni svet, odet v milijon pisanih lučk.

Mozirski gaj je lani premierno svoja vrata odprl tudi pozimi, s 1. Božično bajko Slovenije. Takrat je park zasijal v pol milijona božičnih lučk in ustvaril pravo zimsko pravljico. Lani ste nas počastili z velikim obiskom in še večjim navdušenjem, zato smo sklenili, da bomo letos še boljši.

Mozirski gaj se bo odel v kar milijon pisanih lučk.

Zašepetajte svoje želje Božičku ali pravljičnim vilam, ki nas bodo obiskali. Okrepčajte se s sladkimi prigrizki in z vročim kuhanim vinom ter se prepustite čudežem narave pozimi. Poleg lučk se bomo potrudili, da bodo v pravi božični pravljični svet Mozirski gaj spremenile tudi druge zanimivosti iz naravnih materialov, saj vas bodo, med drugim, pričakale čudovite jaslice. Na božičnih stojnicah, pa boste lahko pobrskali med številnimi atraktivnimi izdelki.

Božična bajka Slovenije bo svoja vrata torej odprla 1. decembra, ob 16.30, in obiskovalce v svoj pravljični objem vabila vsak dan, vse do 6. januarja, od 16. do 21. ure.

Začutite pravo božično vzdušje, vstopite v zimski pravljični svet Mozirskega gaja – Božično bajko Slovenije.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.