fbpx

Brez toboganov ne gre

Izleti, Novice, Sprostitev, Toplice

Kaj vam najprej pride na misel, ko pomislite na poletje? Voda, morje, natikači, poletne oblekice, kopalke, pikniki, prijatelji, izleti v neznano, skriti kotički, tobogani, valovi in dobra hrana. S toplimi temperaturami, ki nam božajo kožo pa pride tudi tisoč nepozabnih zgodb, ki si jih bomo letos zapisali v dnevnik poletja 2019.

Počakamo le še na poletne počitnice in energija ter želja po poletnih dogodivščinah bosta kar škropili in drhteli po mokrih vragolijah, ki navdušujejo in kratkočasijo tako otroke kot starejše. Nekaj takih imate zagotovo že v koledarju, nekaj pa je tistih spontanih odločitev, ko kar plusknejo iz glave in na vaš obraz pričarajo nasmeh okoli ušes. Morda pa se vam kakšen tak plusk utrne tudi po prebiranju spodnjih dejstev.

Paket POLETJE v Termah Olimia

Skočiti v vodo

Prva stvar na katero pomislimo ob besedi poletje je voda! Škropljenje z vodnimi pištolcami, čofotanje v bazenčkih in napihovanje blazin vseh oblik, prekucna vedra in plezalne mreže, … Danes so popularni tudi SUP-i in surf deske, s katerimi najraje lovimo valove. Priznajmo, to so igre, ki nimajo starostne omejitve. Otroci bodo presrečni, z vodnimi užitki pa bomo nahranili tudi tistega otroka, ki se skriva znotraj nas, odraslih.

Brez toboganov ne gre

Samo pomislimo, kako so se nam zasvetile oči vsakič, ko smo iz avta nekje v daljavi zagledali vodni tobogan in kako smo potem trmasto prosili starše, naj nas končno peljejo tja. Zagotovo se še danes spomnite občutka, ko ste na vrhu tobogana, malce prestrašeni, čakali na zeleno luč in se potem z največjim nasmehom v prepletu odpeljali navzdol po toboganih vseh barv in oblik, z blazino, prijateljem ali kar sami … Bolj kot je bil vrtoglav in posebnih oblik, bolj nam je bil všeč. Je tako? Od slovenskih toboganov zagotovo največ pogledov otroškega in odraslega poželenja privabi King Cobra v Termah Olimia, ki pa ji družbo delajo še Black Cannon, Giant Slide in letošnja novost tobogan GreenGO!

Ležerno poležavanje

Nekateri imajo raje dih jemajoče avanture, a drugi ležerno – dobra knjiga, križanke, revija, ravno pravšnja senca, mrzel napitek in neposredna bližina sprostitvenega bazena, če nam “zakuha”. Še bolj smo navdušeni, če je ležalnik brezplačen in če iz njega lahko spremljamo našega otroka med igro na igralih Aqua Jungle ali med igranjem z valovi. V termalnem parku Aqualuna je vse to mogoče. Če pa se naredi poletna nevihta, je skok v najboljši Wellnes center v Sloveniji – Wellnes Orhidelia ali na zabavo v Family Wellness Termalija prava izbira. Zagotovljeni so počitek, varnost in poletni kožni odtenki.

Izkušnje za vse življenje

Najbolj nepozabne stvari so tiste, ki se zgodijo nepričakovano, ki nekaj naučijo in s katerimi domov prideš bogatejši za novo izkušnjo. To so lahko nova prijateljstva, nove ročne spretnosti, ki se jih priučiš skozi celodnevne animacijske programe. Spoznavanje rastlinskih in živalskih vrst, kot na primer v Aqua Safariju – pravem živalskem kraljestvu, kjer se otroci in njihovi starši srečujejo z več kot 100 živalskimi vrstami v naravni velikosti in tematske animacije čez cel dan. Ali pa deskanje na valovih in prva izkušnja Glampinga – udobje in ugodje znotraj luksuzne namestitve, katerega stene so narava, streha pa zvezdnato nebo.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.