fbpx

Brez toboganov ne gre

Izleti, Novice, Sprostitev, Toplice

Kaj vam najprej pride na misel, ko pomislite na poletje? Voda, morje, natikači, poletne oblekice, kopalke, pikniki, prijatelji, izleti v neznano, skriti kotički, tobogani, valovi in dobra hrana. S toplimi temperaturami, ki nam božajo kožo pa pride tudi tisoč nepozabnih zgodb, ki si jih bomo letos zapisali v dnevnik poletja 2019.

Počakamo le še na poletne počitnice in energija ter želja po poletnih dogodivščinah bosta kar škropili in drhteli po mokrih vragolijah, ki navdušujejo in kratkočasijo tako otroke kot starejše. Nekaj takih imate zagotovo že v koledarju, nekaj pa je tistih spontanih odločitev, ko kar plusknejo iz glave in na vaš obraz pričarajo nasmeh okoli ušes. Morda pa se vam kakšen tak plusk utrne tudi po prebiranju spodnjih dejstev.

Paket POLETJE v Termah Olimia

Skočiti v vodo

Prva stvar na katero pomislimo ob besedi poletje je voda! Škropljenje z vodnimi pištolcami, čofotanje v bazenčkih in napihovanje blazin vseh oblik, prekucna vedra in plezalne mreže, … Danes so popularni tudi SUP-i in surf deske, s katerimi najraje lovimo valove. Priznajmo, to so igre, ki nimajo starostne omejitve. Otroci bodo presrečni, z vodnimi užitki pa bomo nahranili tudi tistega otroka, ki se skriva znotraj nas, odraslih.

Brez toboganov ne gre

Samo pomislimo, kako so se nam zasvetile oči vsakič, ko smo iz avta nekje v daljavi zagledali vodni tobogan in kako smo potem trmasto prosili starše, naj nas končno peljejo tja. Zagotovo se še danes spomnite občutka, ko ste na vrhu tobogana, malce prestrašeni, čakali na zeleno luč in se potem z največjim nasmehom v prepletu odpeljali navzdol po toboganih vseh barv in oblik, z blazino, prijateljem ali kar sami … Bolj kot je bil vrtoglav in posebnih oblik, bolj nam je bil všeč. Je tako? Od slovenskih toboganov zagotovo največ pogledov otroškega in odraslega poželenja privabi King Cobra v Termah Olimia, ki pa ji družbo delajo še Black Cannon, Giant Slide in letošnja novost tobogan GreenGO!

Ležerno poležavanje

Nekateri imajo raje dih jemajoče avanture, a drugi ležerno – dobra knjiga, križanke, revija, ravno pravšnja senca, mrzel napitek in neposredna bližina sprostitvenega bazena, če nam “zakuha”. Še bolj smo navdušeni, če je ležalnik brezplačen in če iz njega lahko spremljamo našega otroka med igro na igralih Aqua Jungle ali med igranjem z valovi. V termalnem parku Aqualuna je vse to mogoče. Če pa se naredi poletna nevihta, je skok v najboljši Wellnes center v Sloveniji – Wellnes Orhidelia ali na zabavo v Family Wellness Termalija prava izbira. Zagotovljeni so počitek, varnost in poletni kožni odtenki.

Izkušnje za vse življenje

Najbolj nepozabne stvari so tiste, ki se zgodijo nepričakovano, ki nekaj naučijo in s katerimi domov prideš bogatejši za novo izkušnjo. To so lahko nova prijateljstva, nove ročne spretnosti, ki se jih priučiš skozi celodnevne animacijske programe. Spoznavanje rastlinskih in živalskih vrst, kot na primer v Aqua Safariju – pravem živalskem kraljestvu, kjer se otroci in njihovi starši srečujejo z več kot 100 živalskimi vrstami v naravni velikosti in tematske animacije čez cel dan. Ali pa deskanje na valovih in prva izkušnja Glampinga – udobje in ugodje znotraj luksuzne namestitve, katerega stene so narava, streha pa zvezdnato nebo.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Maja Bajt: naredimo korak naprej
  Imaš že splaniran letošnji dopust?”, bi bilo v tem letnem času najverjetneje povsem običajno, če ne že celo samoumevno vprašanje. Tega vprašanja si letos, v času koronavirusa, večina ne zastavlja.
 • Pozitivne novice iz Mestne občine Kranj
  V tednu dni so se v Mestni občini Kranj (MOK) zgodile številne razveseljujoče stvari. Kljub epidemiji življenje teče dalje, ljudje so solidarni, tudi dobrodelni, upoštevajo navodila, pomembna za zdravje vseh. Mestna občina Kranj želi od občanov pridobiti informacije, kako uspešno deluje in jih informira v času kriznih razmer zaradi epidemije virusa covid-19. V ta namen […]
 • 50 posebnih doživetij za 50 let
  Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.
 • Jutranje vodilo: Poenostavi si življenje in se vrni k osnovnim užitkom
  Kot otroci smo se razveselili čudeže v snežinkah, bogastva v pajkovi mreži, lepote padajočega listja na barvito jesensko jutro. V raziskovanju življenja smo prepoznali, kje se skrivajo skrivnosti.
 • Miha Primožič, Alja Fabjan in Daliborka Maljenović Ivanisin o vrednotah
  V eni prejšnjih kampanj, smo zanimive ljudi vprašali, če bi si lahko zaželeli karkoli, kaj bi to bilo? Z nami so delili razmišljanja Miha, Alja in Daliborka.