fbpx

Britanski izumitelj je naredil čudežno napravo, ki ceneno vino, v samo pol ure, spremeni v žlahtno kapljico

Novice

London – 53-letni Casey Jones je izumil neverjetno napravo, s katero obljublja, da lahko v tridesetih minutah ceneno vino iz supermarketov spremeni v vrhunsko vino, ki po več izpitih kozarcih naj ne bi za seboj pustil mačka. Več kot štiristo evrov vredna naprava, ki zaenkrat še nima imena, ceneno brozgo v žlahtno kapljico spremeni s […]

London – 53-letni Casey Jones je izumil neverjetno napravo, s katero obljublja, da lahko v tridesetih minutah ceneno vino iz supermarketov spremeni v vrhunsko vino, ki po več izpitih kozarcih naj ne bi za seboj pustil mačka.

Več kot štiristo evrov vredna naprava, ki zaenkrat še nima imena, ceneno brozgo v žlahtno kapljico spremeni s pomočjo ultrazvočne tehnologije. Ta v steklenici povzroči trčenje alkoholnih molekul, ki izboljšajo okus.

Naprava deluje pri vseh alkoholnih pijačah, ki s starostjo pridobivajo na okusu. To velja tako za vino, kot na primer za viski, je o svojem novem izumu, ki spominja na posodo za led, povedal Jones….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!