fbpx

Brittina smrt ima slabe posledice za hrvaški turizem

Novice

Zanimanje avstralskih in novozelandskih turistov je popolnoma izginilo Opatija – Hrvaški Jutarnji list na svoji spletni strani poroča, da sta zaradi izginotja in smrti mlade avstralske turistke Britt Lapthorne ter oddaje, ki so jo pripravili novinarji avstralske televizije Channel 7, močno padla ugled Hrvaške v svetu in povpraševanje po počitnikovanju pri naših južnih sosedih. Smrt […]

Zanimanje avstralskih in novozelandskih turistov je popolnoma izginilo

Opatija – Hrvaški Jutarnji list na svoji spletni strani poroča, da sta zaradi izginotja in smrti mlade avstralske turistke Britt Lapthorne ter oddaje, ki so jo pripravili novinarji avstralske televizije Channel 7, močno padla ugled Hrvaške v svetu in povpraševanje po počitnikovanju pri naših južnih sosedih.

Smrt avstralske turistke Britt Lapthorne ima slabe posledice za hrvaški turizem

Kot poročajo turistične agencije, je zanimanje avstralskih in novozelandskih turistov za počitnice na Hrvaškem, predvsem v Dubrovniku, skoraj popolnoma izginilo. Ena izmed opatijskih agencij tako pričakuje izgubo okoli 5000 turistov….

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.