fbpx

Čas za nepozaben oddih

Sprostitev, Wellness

Čeprav se vam zdi, da vas vsi vlečejo za rokav in da si boste težko vzeli čas zase, je zdaj pravi trenutek, da si napolnite baterije, se družite s prijatelji ali pa na aktivnostih v hotelih spoznate nove ljudi, naredite nekaj zase in uživate v lepoti obmorskih mestec, ki očarajo prav vsakega turista. Privoščite si skok na obalo in uživajte v resortih Hotelov Bernardin – le korak do morja.

Vsi vam pravijo, da ste v obdobju, ko imate končno dovolj časa zase. Pa je to res? Zdi se vam namreč, da se izgubljate v morju obveznosti. Čeravno si jih mogoče kaj nakopljete tudi sami, pa ste si za svoja zlata leta želeli malo več oddiha, druženja in sprostitve.

Vzemite si torej čas in preživite en nepozaben oddih v enem izmed hotelov Bernardin, na najlepših lokacijah slovenske obale.

Foto : Pogled na strunjanski zaliv

Zdaj je čas za vas!

Uživanje v lepi naravi ob morju, prijazni ljudje in zabavna ter družabna doživetja le korak od morja vas vabijo v resorte Hotelov Bernardin: Hotel Salinera v Strunjanu ali v hotelsko naselje San Simon v IzoliTukaj lahko združite lepoto narave s kulturo.

Če želite biti aktivni, se lahko podate na pohodniške poti ob obali ali v istrkem zaledju, izlete, jogo, jutranjo telovadbo, lokalne športne in gurmanske prireditve ter koncerte.
Zdi se, da se tu najde za vsakogar nekaj. Tako za tiste, ki si želijo boljšega počutja in oddiha, kot tiste, ki se želijo zabavati, se družiti in se prepustiti novim doživetjem ter raziskovanju okolice.

Korak do morja – Hotel Salinera v Strunjanu ali hotelsko naselje San Simon v Izoli sta zagotovo pravi izhodišči za vse vaše želje glede preživljanja prostega časa, ki je namenjen samo vam.

Se vam kdaj zazdi, da vam zmanjkuje vitalnosti in energije?

Prav zato je resort Salinera v Strunjanu kraj, ki vam ga priporočamo za vzpostavitev ravnovesja med telesom in umom. Tu vas namreč čaka kombinacija udobne namestitve in svežega, z jodom obogatenega zraka, kar je odlično izhodišče za miren in regenerativen spanec. Hotel Salinera 4*/3* vam ponuja vse to in še več.

Tukaj si lahko privoščite sprostitev in številne aktivnosti za regeneracijo telesa. Če vam res zmanjkuje energije, se prav v tem zalivu med neokrnjeno naravo, ob morju in v velikem številu sončnih dni, nahaja energijski park z 12 točkami, ki ga lahko obiskujete sami ali pod strokovnim vodstvom. Čakajo pa vas tudi savne za razstrupitev telesa, bazen z morsko vodo in različne storitve v centru dobrega počutja Syra, različni tematski paketi za različne letne čase, vodene aktivnosti in izleti v okolici.Tu je tudi odličen kraj za vse, ki radi kolesarite ali pa s pohodniškimi palicami raziskujete okolico.

Foto : Hotel Salinera

Hotelsko naselje San Simon v Izoli – v objemu antične zgodovine

V bujnem mediteranskem zelenju, neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum iz rimskih časov, torej med bogato zgodovino, lepo arhitekturo in gostoljubnimi ljudmi, se nahajajo hoteli in depandanse San Simon resorta.

Sledite nam

Oznake

Foto : San Simon – Simonov zaliv, Izola

Tudi tukaj, le korak od morja, vas poleg domačega ambienta, odličnega zajtrka in večerje/kosila, bazena z ogrevano morsko vodo, vodenih aktivnosti in izletov v okolico ter vodenih ur joge, čakata posebna ponudba za mlade po duši.
Lahko uživate tudi v igrah tenisa, mini golfa in odbojke na mivki. Prav tako so v okolici številne pohodniške, tekaške in kolesarske poti.

Oglejte si tudi zanimive vsebine in napotke za popestritev vaših počitnic na : https://www.hoteli-bernardin.si/si/blog.


Sledite nam


RSS Ustavi se!