fbpx

Cel svet bo zbran v veliki dvorani v Ljubljani

Decembrska, Dogodki, Zanimivosti

Slovensko Mednarodno združenje žensk Ljubljana »SILA-IWCL« organizira vsakoletni mednarodni dobrodelni bazar. Vabijo nas v središče Ljubljane, v Grand Hotel Union, v nedeljo, 1. decembra, med 10:00 in 16:00.

Sila Bazaar

SILA-IWCL vsako leto s pomočjo več kot 30 lokalnih veleposlaništev in konzulatov organizira dobrodelni bazar, eno največjih dobrodelnih prireditev v Sloveniji.

Utrinki – Bazaar 2018

Prireditev je vedno dobro obiskana, izjemno bogata in pestra. Če vas mika doživeti oddaljene dežele, kamor (še) niste potovali ali pa morda nikoli ne boste, je to priložnost da ujamete delček posebnega doživetja.

Dobrodelna SILA-IWCL zbrala že več kot 1 mio EUR

Prireditev ima poleg družabnega, vsako leto tudi dobrodelni pridih. Tako je združenje žensk v petindvajsetih letih zbralo in podarilo slovenskim društvom že več kot 1 milijon eur donatorske pomoči. Tudi letos bo podobno.

Podprli bodo dobrodelne organizacije s poudarkom na projektih za otroke, njihovo zdravje in dobrobit.

Sodelovali bodo:

 • pri nakupu medicinskega aparata, ki pomaga pri diagnosticiranju neonatalne osteopenije pri novorojenčkih,
 • finančno podprli znanstveno raziskavo na področju sladkorne bolezni pri otrocih,
 • projekt Botrstvo, kjer bodo podprli 5 otrok iz socialno šibkih družin,
 • projekt Sladkorčki in njihovo delavnico na temo življenja z diabetesom ter
 • Slovensko društvo za Celiakijo in njihov projekt predaje teoretičnega in praktičnega znanja šolam in otrokom s tovrstno diagnozo.

Na stojnicah različnih držav bodo ponovno prodajali izdelke in storitve več kot 30 različnih držav sveta.

Vabljeni, da jih obiščete in doživite cel svet v malem.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.