fbpx

Da, tudi v rudniku se da (udobno?) spati

Novice

Spanje 155 metrov pod zemljo Bi prespali noč v temnem rudniku? Tisti, ki ste odgovorili pritrdilno, si lahko noč 155 metrov pod zemljo privoščite na Švedskem. V tamkajšnjem zapuščenem srebra v mestu Sala v Västmanlandu so v najboljših časih izkopali več kot tri tone srebra na leto, danes pa ta hladen, vlažen in temen prostor […]

Spanje 155 metrov pod zemljo

Bi prespali noč v temnem rudniku? Tisti, ki ste odgovorili pritrdilno, si lahko noč 155 metrov pod zemljo privoščite na Švedskem.

V tamkajšnjem zapuščenem srebra v mestu Sala v Västmanlandu so v najboljših časih izkopali več kot tri tone srebra na leto, danes pa ta hladen, vlažen in temen prostor tistim avanturistom, ki so naveličani “polikanih” hotelov, nudi – po besedah tamkajšnjih vodičev – razburljivo priložnost za prenočitev.

Udobje ni prva beseda, na katero človek pomisli ob omembi rudnika, a če je postelja dovolj udobna, zna biti zanimivo….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.