fbpx

Djerba

Novice

Dopust je lahko tako zelo različen.Nekateri zelo radi počivajo. Poležavajo na vročem soncu. Jedo. Pijejo.Nekateri bi malo počivali, nekaj videli.Tretji bi samo popotovali in raziskovali. Djerba Po poteh Ali Babe je varianta, pri kateri imaš vsakega nekaj. Nekaj dni počivanja in nekaj dni popotovanja po deželi s klimatiziranimi džipi. Če ste malo avanturista, tovrstno potovanje […]

Dopust je lahko tako zelo različen.Nekateri zelo radi počivajo. Poležavajo na vročem soncu. Jedo. Pijejo.Nekateri bi malo počivali, nekaj videli.Tretji bi samo popotovali in raziskovali.
Djerba Po poteh Ali Babe je varianta, pri kateri imaš vsakega nekaj. Nekaj dni počivanja in nekaj dni popotovanja po deželi s klimatiziranimi džipi. Če ste malo avanturista, tovrstno potovanje nadvse priporočam! Cenovno precej bolj ugodno, kot če bi vzeli samo hotel z all inclusive varianto in bi na izlete hodili z doplačili.
Skratka, prvi dan smo poležavali ob hotelskem bazenu. Hotel, v katerega so nas namestili , se imenuje Djerba Menzel in ima 4*, ne samo na papirju, ampak tudi dejansko. Tukaj je počitnikovalo tudi precej Slovencev, ki so šli na dopust all inclusive. Razlikovali smo se po vrsti zapestnice, oni so imeli oranžno in so imeli na voljo popolnoma vse. Naša skupina dvajsetih, ki smo naslednji dan odhajali na potovanje, smo imeli rumeno in zato samo zajtrk in večerjo. Natakarji so kot krokarji prežali na nas, da si ja ne bi kaj vzeli, do česar nismo imeli pravice. To je lahko precej travmatično doživetje, zlasti ker nas vodiči na to niso opozorili in pripravili.

RTV SLO


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]