fbpx

Djerba

Novice

Dopust je lahko tako zelo različen.Nekateri zelo radi počivajo. Poležavajo na vročem soncu. Jedo. Pijejo.Nekateri bi malo počivali, nekaj videli.Tretji bi samo popotovali in raziskovali. Djerba Po poteh Ali Babe je varianta, pri kateri imaš vsakega nekaj. Nekaj dni počivanja in nekaj dni popotovanja po deželi s klimatiziranimi džipi. Če ste malo avanturista, tovrstno potovanje […]

Dopust je lahko tako zelo različen.Nekateri zelo radi počivajo. Poležavajo na vročem soncu. Jedo. Pijejo.Nekateri bi malo počivali, nekaj videli.Tretji bi samo popotovali in raziskovali.
Djerba Po poteh Ali Babe je varianta, pri kateri imaš vsakega nekaj. Nekaj dni počivanja in nekaj dni popotovanja po deželi s klimatiziranimi džipi. Če ste malo avanturista, tovrstno potovanje nadvse priporočam! Cenovno precej bolj ugodno, kot če bi vzeli samo hotel z all inclusive varianto in bi na izlete hodili z doplačili.
Skratka, prvi dan smo poležavali ob hotelskem bazenu. Hotel, v katerega so nas namestili , se imenuje Djerba Menzel in ima 4*, ne samo na papirju, ampak tudi dejansko. Tukaj je počitnikovalo tudi precej Slovencev, ki so šli na dopust all inclusive. Razlikovali smo se po vrsti zapestnice, oni so imeli oranžno in so imeli na voljo popolnoma vse. Naša skupina dvajsetih, ki smo naslednji dan odhajali na potovanje, smo imeli rumeno in zato samo zajtrk in večerjo. Natakarji so kot krokarji prežali na nas, da si ja ne bi kaj vzeli, do česar nismo imeli pravice. To je lahko precej travmatično doživetje, zlasti ker nas vodiči na to niso opozorili in pripravili.

RTV SLO

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!