fbpx

Družinski tim bilding v Termah Banovci

Dogodki, Novice, Sprostitev, Toplice

Medtem ko se bodo vaši malčki neskončno zabavali v družbi detektiva Frančeka in reševali zapletene, se nam starši lahko izobraževali.

V Termah Banovci bo Policijska akademija z Detektivom Frančekom in čisto pravimi policisti, reševalci, vojaki in gasilci.

v ponedeljek, 15.02.2016, ob 10.00. uri: S KRIMINALISTI O VARNI UPORABI FACEBOOK-a
v ponedeljek, 15.02.2016, ob 19.30. uri: DETEKTIVSKA SAMOOBRAMBA
v torek, 16.02.2016, ob 10.00. uri: POLICIJSKO ZASLIŠANJE
v sredo, 17.02.2016, ob 10.00. uri: AKCIJA S POLICIJSKIMI PSI IN GASILSKA EVAKUACIJA
v sredo, 17.02.2016, ob 19.30. uri: DETEKTIVSKA SAMOOBRAMBA
v četrtek, 18.02.2016, ob 10.00. uri: POLICIJSKA AKCIJA
v četrtek, 18.02.2016, ob 16.00. uri: PROMETNA NESREČA IN REŠEVALSKA AKCIJA
v četrtek, 18.02.2016 ob 19.30. uri: ČAROVNIŠKA PREDSTAVA Z MALIM FRANČEKOM
v petek, 19.02.2016, ob 10.00. uri: ZAPLETENA NAVODILA z VOJAKI SLOVENSKE VOJSKE.

Medtem ko se bodo vaši malčki neskončno zabavali v družbi detektiva Frančeka in reševali zapletene, se nam starši, bodoči starši, dedki in babice lahko pridružite na delavnicah s priljubljenim parom dr. Albertom in Leonido Mrgole, ki sta poročena 30 let in starša štirim odraščajočim otrokom. Delavnice potekajo v času animacije, tako da se boste lahko povsem brez skrbi posvetili aktualnim temam s področja vzgoje in družinskih odnosov. V priljubljeni družinski destinaciji, v Termah Banovci, družinske vezi krepijo skozi zabavna in poučna doživetja v družbi pravljičnih junakov, razigrano vodno zabavo in slastnimi ter zdravimi nasmehi.

17.2.-20.2. Delavnica za starše: Učinkovito postavljanje meja in varen odziv * 282946_10151318428884344_899481948_n

24.2.-27.2. Delavnica za starše: Učinkovito postavljanje meja in varen odziv *

* delavnice potekajo vzporedno s počitniško animacijo »Policijska akademija Detektiva Frančeka«: od 10.00 – 12.00.  Doplačilo: 20 eur/delavnico oz. 15 eur na delavnico za člane programa zvestobe Ambasador Sava Hotels & Resorts.

Francek-the-Detective_14_Children-animation_TB_Foto-DD_03-15_low res

Preverite privlačno ponudbo zimskih počitnic v Termah Banovci, kjer 2 otroka do 12 let počitnikujeta brezplačno, na www.nasvetzadobroseimet.si, kjer najdete tudi ideje za zabavna, poučna in aktivna družinska doživetja v okolici term.

* Komu je delavnica namenjena? Staršem z otroki vseh starosti. Staršem, ki bi želeli izboljšati stik z otroki. Staršem, ki so samo radovedni. Staršem, ki se zavedajo, da so kakovostni odnosi najpomembnejši del otrokovega doživljanja in življenja.

* Kaj boste pridobili? Preko konkretnih primerov in demonstracij bodo spoznali, kako se ustvari za otroka varen odziv. Naučili se bodo, kaj je razlog, da nas otroci ne slišijo, ne poslušajo in posledično ne upoštevajo. Naučili se bodo, kaj je to avtoriteta preko stika. Naučili se bodo, kaj lahko uporabimo namesto kaznovanja in hkrati otroka naučimo odgovornosti. Naučili se bodo konkretnih odzivov, s katerimi otroku postavljamo meje. Starši bodo spoznali svoje šibke točke pri vzgoji in se naučili, kako jih premostiti.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Nasvet za dobro se imet′ v okolici Term Banovci

Vas zanima, kako je bruhal zadnji vulkan v Sloveniji? Pri Gradu na Goričkem je bruhal pred tremi milijoni let. V doživljajskem parku Vulkanija boste ponovno doživeli njegov izbruh ter spoznali razburljivi svet vulkanov in sil, ki vladajo na našem planetu. V Vulkaniji boste spoznali krtka Olija, ki vas bo vodil skozi park. Pot vas bo vodila tudi skozi lavino cev, v kateri se dogaja marsikaj vznemirljivega, vse do dvigala, ki vas bo popeljalo v globino Zemljine skorje, do časovnega stroja. V stalnem begu pred čarovnico Ezo se boste ob pomoči izvirne 3D stereoskopske tehnike popeljali skozi zgodovino vesolja, vse od Velikega poka, do izoblikovanja Osončja in Zemlje (več na www.vulkanija.si).

Spoznajte življenje pred 5500 leti v Razkrižju 

Mlade raziskovalce prav gotovo zanima, kakšno je bilo življenje pred 5500 leti. Prazgodovinska naselbina na Razkrižju je živ prikaz, kako so nekoč živeli. Spoznali boste, kako se je nekoč peklo v prapeči, obdelovalo zemljo s kamnitim ralom in še marsikaj. Nedaleč vstran se nahaja tudi Ivanov izvir – mnogi verjamejo v zdravilno moč te izvirske vode, ki naj bi pomagala k boljšemu vidu in splošnemu počutju. Vsako leto pa je tukaj še posebej zanimivo v božičnem času, saj na sveti večer poteka tukaj nepozabna predstava božične zgodbe, ki jo lahko doživijo obiskovalci od blizu in daleč v več ponovitvah. Ena izmed zanimivosti, ki si jih lahko ogledate, je kovaški in kolarski muzej z zelo bogato zbirko orodij. Tudi tukaj se ne morete izogniti nepogrešljivi kulinariki, si ogledate bližnjo oljarno Zanjkovič ter se sprehodite na dišečem zeliščnem vrtu Tivadarjevih na Gibini (več na www.razkrizje.si)

                                                                                                                                                                                   oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!