fbpx

Dubajski prestolonaslednik kupil najdražjo kamelo na svetu, za katero je odštel 1,2 milijona evrov

Novice

Abu Dabi – Dubajski prestolonaslednik šejk Hamdan bin Mohamed bin Rašid je na tradicionalni živinski dražbi v Abu Dabiju kupil najdražjo kamelo na svetu. Kot so v četrtek sporočili organizatorji dražbe, je dubajski princ za Beit al-Safarano, kot je kameli ime, odštel kar 1,2 milijona evrov….. Simbolična slika. Foto: Tatjana Pihlar   

Abu Dabi – Dubajski prestolonaslednik šejk Hamdan bin Mohamed bin Rašid je na tradicionalni živinski dražbi v Abu Dabiju kupil najdražjo kamelo na svetu. Kot so v četrtek sporočili organizatorji dražbe, je dubajski princ za Beit al-Safarano, kot je kameli ime, odštel kar 1,2 milijona evrov…..

Simbolična slika.

Foto: Tatjana Pihlar 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!