fbpx

Dubajski prestolonaslednik kupil najdražjo kamelo na svetu, za katero je odštel 1,2 milijona evrov

Novice

Abu Dabi – Dubajski prestolonaslednik šejk Hamdan bin Mohamed bin Rašid je na tradicionalni živinski dražbi v Abu Dabiju kupil najdražjo kamelo na svetu. Kot so v četrtek sporočili organizatorji dražbe, je dubajski princ za Beit al-Safarano, kot je kameli ime, odštel kar 1,2 milijona evrov….. Simbolična slika. Foto: Tatjana Pihlar   

Abu Dabi – Dubajski prestolonaslednik šejk Hamdan bin Mohamed bin Rašid je na tradicionalni živinski dražbi v Abu Dabiju kupil najdražjo kamelo na svetu. Kot so v četrtek sporočili organizatorji dražbe, je dubajski princ za Beit al-Safarano, kot je kameli ime, odštel kar 1,2 milijona evrov…..

Simbolična slika.

Foto: Tatjana Pihlar 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]