fbpx

Europa-Park: nagradna igra

Novice

Europa-Park: adrenalinska zabava za vso družino v Rustu

Europa-Park, največji tematski park v Nemčiji in drugi v Evropi, na 95 hektarjih površin obiskovalcem nudi več kot 100 zabavnih atrakcij, prijetne hotelske nastanitve, odlično gastronomsko ponudbo in kar 13 evropskih tematskih vasi. V Islandiji se tako npr. lahko podate na vlakec smrti »WODAN – Timburcoaster«, ki ljubitelje adrenalina popelje preko popolnoma lesene konstrukcije, v Grčiji pa na vodno pustolovščino Pozejdon. To leto Europa-Park praznuje svoj 40. jubilej, ob katerem je zabaviščni park pripravil številne novosti in presenečenja – med njih nedvomno sodi največji mobilni digitalni kino s pogledom 360 stopinj na svetu s predstavo »Prelepa Evropa«. Med vrhunce letošnjega jubilejnega leta pa se uvršča tudi pisana parada, ki obiskovalce parka vsakodnevno pozdravi in poskrbi za prav posebno doživetje. VEČ

kafetarka:

“Park je res super, te kar fascinira. Ni podoben Legolandu ali Gardalandu. sam park se nahaja v resničnem parku (veliko zelenja …).
Mi smo karte kupili prej preko interneta, ker se je ful splačalo, če smo kupili naprej. Se splača kupiti dvodnevno družinsko karto, ker če se prav spomnim, da je bila kar precej cenejša kot pa pol na blagajni. Pa ne pozabite si vzeti zraven pijače, saj je v samem parku kar draga.”

Delno povzeto po temi: EUROPAPARK – Nemčija

Foto: © Europa-Park

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.