fbpx

FJÄLLRÄVEN pomlad/poletje 2018: Ko dediščina sreča inovativnost

Aktualno, Kampiranje, glamping, Kolesarjenje, Potovanja, Zanimivosti

Predstavitev nove kolekcije švedskega proizvajalca outdoor opreme in oblačil, znamke Fjallraven v prekrasnem ambientu gozdnega parka Grmoščica.

Brez narave nebi bili nič. Tukaj je, odprta in prostrana, čaka na nas. Njena veličina in lepota nas očarata, njena divjina nas napolni s spoštovanjem. Fjällräven pri proizvodnji svojih produktov deluje v skladu z naravo. To si želi zopet približati tudi ljudem. Želi jih navdihniti, da zopet najdejo pot v gozd, med gore in reke. Prihodnost znamke Fjallraven in prihodnost narave sta povezani. Biti najboljši v proizvodnji opreme za outdoor aktivnosti pomeni biti ponosen na svojo dediščino in naravo, ki nas obdaja, hkrati pa vedno težiti k nečemu novemu. In prav to je vodilna misel nove Fjällräven kolekcije, kjer se srečata bogata zgodovina in vznemirljiva prihodnost, dediščina in inovativnost. Prenovljena zgodba Greenland jakne bo tako navdihnila novo generacijo pustolovcev in jih spodbudila, da se vrnejo tja, od koder so prišli, k naravi.


Greenland Updated: ponovno rojstvo klasike.

Pred točno 50. leti se je rodila jakna, idealna za aktivnosti na prostem in ustvarjena za vse vremenske razmere. Ustvarjena, da traja; z veseljem so jo nosile generacije. To je legendarna Greenland jakna, ki je služila kot izhodiščna točka za novo Fjällräven kolekcijo. Nova Greenland kolekcija je zgrajena na bogati dediščini, z dodatkom trajnostne inovacije. Estetika je ostala enaka, prilagojena na vse vremenske razmere. Izboljšana je z izborom trajnostnih materialov, vključujoč G-1000 Eco in Eco-Shell. Vsa oblačila te kolekcije so oblikovana tako, da jih z lahkoto vzdržujemo doma, kar podaljša njihov rok trajanja. Kolekcija je najboljša kombinacija bogate tradicije in najsodobnejših tehničnih rešitev.


Izbrano iz Greenland Updated kolekcije.

Za osveženo kolekcijo Greenland stoji vizija, ki jo je imel Åke Nordin za svojo prvo Greenland Jakno. Razširjena kolekcija ponuja paleto vzdržljivih in brezčasnih oblačil in nahrbtnikov. Kolekcija se ponaša z jakno Greenland Eco-Shell, narejeno iz robustnega Eco-Shell materiala. Jakna združuje moderno troslojno shell funkcionalnost in večni Greenland izgled. Za dostojno proslavitev te legendarne Fjallravnove jakne pa je Fjallraven izbral jakno Greenland Half Century. Posodobljena verzija jakne Greenland No. 1 je izdelana iz G-1000 Eco materiala in temelji na tehnologiji prilepljenih šivov, kar omogoča izjemno svobodo gibanja. V tej kolekciji sta se prvič združili tudi dve ikonski Fjällräven liniji: Greenland in Kånken. Posebna izdaja najbolj prodajanega nahrbtnika na svetu, ki je narejena iz G-1000 Heavy Duty Eco materiala, je zgodba o popolnem partnerju za vsako avanturo v mestu ali gozdu in v vseh vremenskih razmerah.


Rojeni na Bavarskem, nošeni po celem svetu.

Hanwag so planinski čevlji, ki od leta 1921 združujejo tradicionalno bavarsko umetnost, vzdržljivost ter izkušnje in inovacijo. Kljub spoštovanju tradicije se Hanwag od svojega začetka neprestano razvija. Inovacije so gonilna sila Hanwaga in kolekcija Pomlad/poletje 2018 jih ponuja kar nekaj. Inovativna TubeTec tehnologija je prispevala k ustvarjanju dveh novih modelov: Bendigo in Calpa. Kolekcija predstavlja tudi izboljšano priljubljeno linijo Tantra, ki je dobila dve novi različici pohodniškega čevlja: Tatra II in Tatra Light.

Včasih lahko nove perspektive pomagajo pri odkrivanju novih idej. Zato je Hanwagov oddelek za marketing in razvoj osnoval »Women’s Alliance« v katerega so vključene tri ženske z različnimi izkušnjami s področja outdoor aktivnosti, različnimi idejami in zahtevami. Te podjetju zagotavljajo dragocene informacije za nadaljnje izpopolnjevanje Hanwag proizvodov. Za vsako žensko, vsak teren in vsako pustolovščino.

Sledite nam

Oznake


Primus Campfire 2018: vsak dan je ustvarjen za pustolovščino.

Vsak dan je ustvarjen za pustolovščino. Dober obrok s prijatelji in družino pa bo to pustolovščino napravil še boljšo: hrana da našemu telesu energijo in vzpodbudi našo domišljijo. Prav to je bila vodilna misel švedske blagovne znamke Primus, ki je razvila novo kolekcijo pripomočkov za kuhanje na prostem imenovano Campfire. Kolekcija sestoji iz Kuchoma Grill žara, kompaktnega dizajna, ki se lahko prenaša in je zato vedno pripravljen na uporabo. Poleg tega so tu tudi CampFire Tongs, klešče za žar narejene iz nerjavečega jekla, CampFire Apron, predpasnik iz G-1000 materiala, ki vas bo ščitil pred mastnimi madeži, Cooler Backpack, ki bo vašo pijačo ohranjal hladno tudi poleti, CampFire Serving Kit, skleda in štiri krožniki iz nerjavečega jekla in CampFire Table and Stool, zložljivi stoli in miza iz aluminija, ki so lahki za prenašanje in jih zato lahko vedno vzamete s seboj. Kolekcija, ki je vedno pri roki, pripravljena na uporabo.


Sledite nam


RSS Ustavi se!