fbpx

Hostel Celica razglašen za najboljši hostel

Novice

Lonely Planetov Bluelist je Hostel Celico proglasil za »hippest« hostel na svetu. V rubriki »Hippest hostels« je med desetimi hostli z vsega sveta Hostel Celica na prvem mestu v svetu. Lonely Planet je založnik najbolj znanih turističnih vodičev za mlade popotnike na svetu. V januarju 2006 so v Lonely Planetu izdali posebno knjižico, ki so […]

Lonely Planetov Bluelist je Hostel Celico proglasil za »hippest« hostel na svetu. V rubriki »Hippest hostels« je med desetimi hostli z vsega sveta Hostel Celica na prvem mestu v svetu. Lonely Planet je založnik najbolj znanih turističnih vodičev za mlade popotnike na svetu. V januarju 2006 so v Lonely Planetu izdali posebno knjižico, ki so jo imenovali Bluelist (bluelist je po njihovem glagol, ki pomeni priporočiti potovalno doživetje).

Bluelist razkriva najbolj zanimive in aktualne trende med mladimi popotniki, najbolj atraktivne destinacije, izlete in doživetja, ki jih je potrebno izkusiti, hostle, v katerih je potrebno bivati, tržnice, kjer je treba nakupovati, potovalne pripomočke, brez katerih mlad popotnik ne potuje, najzanimivejše svetovne festivale in celo najbolj neumne stvari, ki jih izrečejo turisti. Ljubljana je kot nova Praga opisana v rubriki »cities on the rise«, Slovenija kot mala Švica pa v rubriki »countries on the rise«.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!