fbpx

Hotel za prešuštnike

Novice

V številnih mestih po vsem svetu delujejo hoteli, v katerih lahko stranke najamejo sobo za uro ali dve. To so lahko cenena in zanemarjena skrivališča, v katerih se moški dobivajo s prostitutkami, ali elegantne japonske hiše, ki jih v deželi vzhajajočega sonca ponosno imenujejo »ljubezenski hoteli«. Gostje teh hotelov so neredko zakonski pari, ki živijo […]

V številnih mestih po vsem svetu delujejo hoteli, v katerih lahko stranke najamejo sobo za uro ali dve. To so lahko cenena in zanemarjena skrivališča, v katerih se moški dobivajo s prostitutkami, ali elegantne japonske hiše, ki jih v deželi vzhajajočega sonca ponosno imenujejo »ljubezenski hoteli«.

Gostje teh hotelov so neredko zakonski pari, ki živijo v tipičnih majhnih japonskih stanovanjih, v katerih si morajo sobe deliti s številnimi drugimi družinskimi člani, zato si lahko v njih privoščijo le tako imenovane »tihe« spolne odnose. Vsem tistim, ki bi radi spoznali, kakšno je bivanje v ljubezenskem hotelu, pa seveda ni treba odpotovati v Tokio ali Osako. Na Dunaju stoji v ulici Tiefer Graben (Globoki jarek) najbolj znan ljubezenski hotel v našem delu sveta.

Skupni imenovalec medsebojno sila različno opremljenih sob je »ljubki kič«

foto:Dokumentacija Dela

Hotel Orient nima restavracije, pa tudi nočitve niso njegova glavna ponudba – izjemi sta noč s sobote na nedeljo in noč z nedelje na ponedeljek -, občasno želijo v njem prenočiti sveže poročeni pari, sicer pa sobe v hotelu Orient ni mogoče najeti za vso noč…….

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!