fbpx

Hotel za prešuštnike

Novice

V številnih mestih po vsem svetu delujejo hoteli, v katerih lahko stranke najamejo sobo za uro ali dve. To so lahko cenena in zanemarjena skrivališča, v katerih se moški dobivajo s prostitutkami, ali elegantne japonske hiše, ki jih v deželi vzhajajočega sonca ponosno imenujejo »ljubezenski hoteli«. Gostje teh hotelov so neredko zakonski pari, ki živijo […]

V številnih mestih po vsem svetu delujejo hoteli, v katerih lahko stranke najamejo sobo za uro ali dve. To so lahko cenena in zanemarjena skrivališča, v katerih se moški dobivajo s prostitutkami, ali elegantne japonske hiše, ki jih v deželi vzhajajočega sonca ponosno imenujejo »ljubezenski hoteli«.

Gostje teh hotelov so neredko zakonski pari, ki živijo v tipičnih majhnih japonskih stanovanjih, v katerih si morajo sobe deliti s številnimi drugimi družinskimi člani, zato si lahko v njih privoščijo le tako imenovane »tihe« spolne odnose. Vsem tistim, ki bi radi spoznali, kakšno je bivanje v ljubezenskem hotelu, pa seveda ni treba odpotovati v Tokio ali Osako. Na Dunaju stoji v ulici Tiefer Graben (Globoki jarek) najbolj znan ljubezenski hotel v našem delu sveta.

Skupni imenovalec medsebojno sila različno opremljenih sob je »ljubki kič«

foto:Dokumentacija Dela

Hotel Orient nima restavracije, pa tudi nočitve niso njegova glavna ponudba – izjemi sta noč s sobote na nedeljo in noč z nedelje na ponedeljek -, občasno želijo v njem prenočiti sveže poročeni pari, sicer pa sobe v hotelu Orient ni mogoče najeti za vso noč…….

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.