fbpx

Izpolnile so se ji sanje: Anja Auflič

A.nja pravi

Njeno ime je Anja. Ona je tista Anja, ki je vedno nasmejana in dobre volje. Je mlada mamica malemu Viktorju, najboljša prijateljica in ljubimka svojemu partnerju. Službo in predano delo v trgovini je v njenem novem življenjskem obdobju zamenjalo uživanje v materinstvu in bližini morja.

Anja Auflič

Kdo vse je Anja in kako slalomira med vlogami?

Zaradi ljubezni in drugega stanja, sem se visoko noseča preselila na Hrvaško, na otok Krk. Za seboj sem pustila že četrto najemniško stanovanje, čudovito službo, svojo družino, prijateljice, … Ni mi žal – ustvarila sem svoj dom, svojo družino,  to po čemur sem hrepenela vrsto let in končno nekje spustila korenine.

Počutim se izpolnjena in vem, da je prav to bistvo življenja. Brezskrbno uživam v porodniški, polna sem ljubezni, potrpljenja … Uživam v skrbi za mojo družinico, za mojega sina, ki nam je trenutno okupiral življenja in me postavil v povsem neke druge dimenzije. Kolikor se le da, posvetim pozornost tudi mojemu partnerju.

Viktor nama vsak dan pokaže nekaj novega in njegov nasmeh, zjutraj, ko se zbudi, nama polepša dan. Tako se začne naš dan – z nasmehom, in obvezno s poljubi in crkljanjem.

Kako Anja poišče Anjo v sebi?

V zadnjem času imam za sebe precej manj časa, ampak me objem mojega dragega in nasmeh mojega malega princa napolni s taksno neopislijvo srečo in ljubeznijo. Trenutno je to popolnoma dovolj, da začutim sebe in da zadovoljim svoje čustvene in duhovne potrebe. Se pa zavedam, da sem globoko v sebi se vedno tu jaz, Anja, in da moram kljub vsem razdajanju kvalitetno poskrbeti za sebe.

Sicer sem aktivna oseba in do nosečnosti sem dosti časa namenila treningu. Rada poskrbim za svoje dobro fizično počutje, verjamem da je to predispozicija za dobro psihično počutje. Obožujem tisti občutek, ko se dobro oznojiš in ko te naslednji dan bolijo vse mišice. Zelo rada preživim čas zunaj, v naravi, obožujem morje, gozdove, planine. Zelo težko bi se odločila kaj mi je ljubše.

Rada preberem kakšno dobro knjigo in komaj čakam, da bo čas tudi za to. Največkrat, ko sem v taksnih okoliščinah globoke sprostitve sama s seboj, takrat se oglasi Anja v meni pa malo poklepetamo ;).

Katera esenca jo vodi skozi življenje?

Esenca hvaležnosti, ljubezni, miru in dobre volje.

Vse se da, če se hoče in prav nič ni nemogoče na tem svetu.

Obožujem višji, duhovni svet. Rada gledam v zvezdno nebo in razmišljam, čemu in zakaj smo tu, kjer smo. Rada pomagam ljudem okoli sebe. Težko gledam, da kdo trpi ali da je slabe volje. Ne maram krivice in vedno se borim, da pravica zmaga.

Če bi lahko izbirala: mlad, radoživ ljubimec, poln življenja ali moder in zanesljiv partner?

Definitivno moder in zanesljiv partner. Čeprav imam srečo, da je moj dragi poleg tega tudi mlad, radoživ in poln življenja;). Sicer me na prvo privlači tisto nekaj posebnega. Tisto, kar težko sploh opišeš z besedami. Seveda pa je za obstanek veze potrebno precej več kot to. Blagoslovljena sem s čudovitim partnerjem, ki je obenem tudi čudovit očka. Veliko mi pomeni varnost, miren dom, poln topline, ljubezni, smeha in dobre volje.

Kaj Anji barva življenje?

Še nedavno mi je življenje prav dobesedno barvala moja služba. Zaposlena sem kot store manager v trgovini španske blagovne znamke, ki je polna barv in različnih vzorcev. Moram reči, da sem zelo uživala v tej vlogi. Imela sem super ekipo, super nadrejene in rada sem hodila v službo, kateri sem se popolnoma posvetila.

Pomembni so mi bili dobri odnosi med zaposlenimi, pa tudi profesionalen, pa vendar nadvse prijazen odnos do strank. Definitivno so se stranke pri nas počutile drugače, bilo jim je prijetno, posledično pa tudi meni.

Trenutno pa mi življenje barva moj sin, moj dragi, čudovito modro morje ter goli vrhovi, ki obdajajo našo dolino na Zlatem otoku.

Kakšen je Anjin sanjski dan?

Skoraj lahko rečem, da živim svoj sanjski dan vsak dan znova. Še par let nazaj sem sanjarila o svoji družini, o svojem domu, o pravem partnerju.

Ko sem bila majhna, sem sanjarila o tem, da bi živela na morju, kar mi je bilo takrat in se nedavno popolnoma nerealno za pričakovati, da se bo to kadarkoli zgodilo. Pa se je! Izpolnile so se mi sanje in tukaj sem.

Zaspim v objemu partnerja, obnašava se, kot da sva sveže zaljubljena, najina veza je polna objemov, poljubov, crkljanja,  smeha, dobre volje, spoštovanja, razumevanja. Zbudi me nasmeh najinega sina, podojiva se, poigrava, malo pogovoriva in odpraviva na sprehod do morja.

Dnevi so čudoviti, sončno je in toplo. Vsa leta do zdaj me je pozimi spremljal mraz, megla, sivina. Te zime sivine nisem videla niti enkrat! Cel september sem še plavala, ter si tako lajšala nosečniške sladke tegobe. Mimogrede, nosečnost je čudovito obdobje, uživala sem vsak dan posebej. 

Tudi ko sem bila okrogla, da bolj ne bi mogla biti, sem bila najsrečnejša nosečka! Ker sem še dokaj sveže po porodu in polno dojim, za kosilo se vedno poskrbi tašča. Super ženska s katero se odlično razumem, obožuje svojega vnučka

Se pa veselim, da bom spet kuhala tudi sama. Namreč uživam v kuhanju in pripravljanju obrokov. Dobra, zdrava in domača hrana mi veliko pomeni. Obožujem lokalni domači sir, olivno olje in sveže ribe. Zelenjavo prideluje moja mama v Sloveniji, ona nas oskrbuje tudi z domačim mesom, jajci, medom in drugim.

To je za mene sanjski dan – preživet zunaj na soncu z mojima najdražjima, ob dobri hrani, zvečer pa na kavču, v objemu pogledati kakšen dober film.

Kaj je za Anjo sreča?

Sreča je, da ljubim in da sem ljubljena. Sreča je, da smo zdravi, srečni in zadovoljni v našem malem raju.
Sreča je, da je najin sin taksen dobrovoljček in tako priden novorojenček, da nisva z njim imela nobenega problema, da ponoči spi in da sva naspana novopečena starša.
Sreča je, ko mi podojen zaspi v naročju. Dokler nisi mama, lahko le predvidevaš kakšna je to ljubezen.
Sreča je, ko se zbudiš v sončen dan, ko stopiš na teraso in vdihneš svež morski zrak, ko pogledaš prekrasno naravo okoli sebe, prečudovite barve na nebu in ti vse to skupaj napolni srce za dobro jutro.
Srečna sem, ker obstaja tehnologija, ki me povezuje z družino, prijateljicami, čeprav smo daleč stran.
Srečna sem, ker sem hvaležna in ker se zavedam vseh teh malih trenutkov, ki so hkrati največji in me osrečijo bolj kot vsa darila, denar ali katerikoli druga materialna stvar.

Katera je Anjina najljubša spletna stran?

Nisem oseba, ki bi ogromno časa preživela na internetu in na družbenih omrežjih. Le ko me kaj res zanima, poiščem odgovore. V zadnjih mesecih sem nekaj več časa namenila brskanju po forumih in straneh, ki obsegajo tematike nosečnosti, poroda, nege novorojenčka in vzgoje.

Rada preberem kaj o duhovnosti, o gospodinjskih trikih, poiščem kakšen recept, načrtno pa se izogibam aktualnim novicam in politiki, ker nas večinoma polnijo z negativnostjo, in če manj vem, se veliko boljše počutim. 🙂


Sledite nam


RSS Ustavi se!