fbpx

Jesenski oddih v očarljivem svetu termalnih voda

Aktualno, Sprostitev, Wellness

Jesen. Čez dan mavrična pravljica in poezija za oči, zvečer idealna za popolno sprostitev v očarljivem svetu termalnih voda.

Jesen. Čez dan mavrična pravljica in poezija za oči, zvečer idealna za popolno sprostitev v očarljivem svetu termalnih voda. Privoščite si celodnevno kopanje, wellness užitke in potepanje po razgibani okolici, ki ponuja prenekatero zanimivost.

Izkoristite umirjeno vzdušje ter nas obiščite v najlepših mesecih za sprostitev v letu. Posebej priporočamo paket v Wellness Hotelu Sotelia**** t. i. Čarobnost Orhidelie s številnimi presenečenji za člane Wellcard Kluba Terme Olimia. Če si želite manj gneče na bazenih in v savnah, jih obiščite med tednom in prihranite (dodatni popusti). Včlanite se še danes, ne bo vam žal!

Zakaj so Terme Olimia najboljša, predvsem pa drugačna izbira?


TERMALNA VODA
V osrčju Kozjanskega privre iz globin prav posebna voda, ki zna telo pobožati tako od zunaj kot od znotraj. Njena zdravilna moč je že dolgo priznana. Biopolje olimske vode je stabilno, ubrano, povezujoče in poživljajoče, na človeka vpliva pozitivno in spodbujevalno. Vsebnost silicija pomembno vpliva na zdravje vseh vezivnih tkiv, kosti in hrustanca, nizka vsebnost mineralov pa spodbuja čiščenje telesa ter poživlja in krepi obrambni mehanizem organizma. Odlika termalne vode Term Olimia je tudi njena pitnost, ki ima mnoge pozitivne učinke na zdravje in vitalnost.

CENTER ZDRAVJA OLIMIA – pravi naslov za rehabilitacijo hrbtenice, odpravo bolečin v križu in vratu
V Centru zdravja Olimia povezujejo tradicionalno znanje z veščinami sodobne manualne medicine v učinkovite terapevtske tehnike. Posebnost in specializacija Term Olimia pa sta rehabilitacija hrbtenice ter odpravljanje bolečin v vratu in križu. Terapevtske tehnike, združene v Olimski pristop, so usmerjene v korekcijo napačnih gibalnih vzorcev in mišičnih neravnovesij, ki so posledica sedečega načina življeja. Edini v Sloveniji zaposlujejo certificirane fizioterapevte s kombinacijo veščin po metodah DNS, Maitland in Cyriax in so tako pogosto zadnje upanje pacientov pred odločitvijo za operativne posege. Za spopadanje z artrozami nudijo trenutno najboljšo podporo – MBST celično magnetno resonančno terapijo in učinkovito odpravljajo simptome okvare živcev in zamašenih arterij v nogah, ki so lahko posledica sladkorne bolezni.

SELFNESS TERME OLIMIA – Nazaj k sebi. Vedno hvaležno potovanje.
Selfness pomeni korak naprej od trenutnega sproščanja k trajni notranji spremembi za bolj kakovostno življenje. V Termah Olimia, prvem celovitem ponudniku selfness storitev v Sloveniji, razvijajo selfness kot povabilo gostom in zaposlenim za začetek ali podporo na tej nujni in odgovorni poti samorazvoja: jutranje energijske vaje, hišni ritual, sproščanje telesa z vodno vadbo Ai chi, vadbo Qi gong, meditacije z vizualizacijo, terapije z glasom, zvočno gong kopel, tibetanske sklede, hojo z bosimi nogami, gozdni potop … Spodbujajo tudi čuječnost pri izbiri vitalnih jedi – bodite pozorni na simbol kozjanskega jabolka, ki označuje zdravo in vitalno. Pozornost pa usmerjajo tudi v zavedanje pomena krepčilnega spanca, z možnostjo izbora dišav v sobi ter vzglavnikov za sproščujoč in poživljajoč počitek.
V Wellnessu Orhidelia sedaj že tradicionalno vsak 3. petek v mesecu za njihove goste organizirajo Dan za selfness, z brezplačnimi vsebinami za telo in duha, vedno znova pa k sodelovanju povabijo tudi zunanje goste.

JE SVET. IN JE DRUGAČEN SVET. WELLNESS ORHIDELIA.
Wellness Orhidelia je že osmo leto zapored razglašen za ‘Naj wellness’ v Sloveniji. Vsi tisti, ki so kdajkoli že vstopili v svet prestižnih termalnih užitkov, kjer se skrivata čudovit vodni svet ter svet savn v kolažu izbranih luksuznih detajlov in eksluzivnih programov vrtičenja zraka, zelo dobro vedo, da je Wellness Orhidelia edinstven. Je wellness z dušo, ki gostu podarja razsežnosti povsem drugačnega sveta. Wellness v sozvočju z naravo posamezniku odkriva energijo in moč življenja. Raznolike tehnike in postopki edinstvenega sproščanja ter nege so prirejene željam in potrebam gostov tako, da razvajajo telo in duha. Občutiti Wellness Orhidelia v vsej njegovi lepoti pa je neprecenljivo doživetje.

IN VEČ.
Wellness ponudba na kar treh lokacijah nudi široko paleto programov za popolno sprostitev. V Termah Olimia posebej priporočajo eno izmed hišnih masaž, ki so rezultati znanj in izkušenj njihovih terapevtov. Za vas so pripravili pester nabor jesenskih razvajanj po posebej ugodnih cenah. Naj vas spretne roke maserjev popeljejo v stanje popolnega udobja in hvaležnosti.

ENERGIJSKI KROG TERM OLIMIA
V Termah Olimia so s pomočjo radiestezije označili 11 zelo pozitivnih območij, ki jih je določil gospod Jože Munih, priznani slovenski radiestezist. Na teh mestih so postavljeni posebej izbrani, energijsko primerni kamni-prodniki iz rek Soče, Nadiže in staroverskega svetišča Babje jame pri Mostu na Soči, ki še dodatno izboljšujejo pretok energije v prostor. Točke se razlikujejo glede na lastnosti energij, ki delujejo na čakre. Opis lastnosti posameznih točk je podan ob kamnih.  Energijski krog pred hotelom Breza je posebnost v tem prostoru. Na sredini sprejema pozitivno kozmično sevanje in jo razporeja v krogu, ki ga oblikujejo energijski kamni-prodniki. Druženje z označenimi energijskimi točkami vpliva na vaše telo, um, čustva, energijo in zavest ter posledično tudi na odnose.

NEOKRNJENA NARAVA. BARVITA OKOLICA, KI KLIČE PO RAZISKOVANJU.
Ste za potep po označenih kolesarskih poteh Kozjanskega in Obsotelja, nordijsko hojo, druženje v gozdu? Ali vas bolj zanima obisk turističnih in kulturnih znamenitosti? V okolici Term Olimia je kaj početi. Prisrčno vabljeni, da sami doživite raznolikost in pestrost geografsko majhnega,  a vsestransko bogatega turističnega dragulja vzhodne Slovenije.

Za vas le najboljše. Ker si zaslužite.

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!