fbpx

JT: Bi potovali in služili denar na poti?

Aktualno, Dogodki, Novice, Zanimivosti

20.2. ob 11.00 na starševskem čveku: “Vas mika delo v tujini in potovanje v eksotične kraje?”

Maja Novak, Mayita je strastna popotnica, ki je zadnjih 10 let preživela na delu v tujini in potovanjih po svetu. Mayita vztrajno trdi, da za potovanja ni potrebno imeti gore denarja, potreben pa je dober načrt in jasna vizija kaj od potovanja želimo. V tokratni javni tribuni nam bo zaupala, kakšni so triki ugodnih potovanj. Maja je pričela svojo kariero dela v tujini v ameriškem skavtskem kampu, pot pa jo je nato popeljala na Novo Zelandijo, kjer je pri novozelandski družini varovala deklico in skrbela za gospodinjstvo. Leta 2012 pa pričela kariero v luksuzni jahtni industriji in v preteklih 4-ih letih delala z zvenečimi imeni, kot so; Roberto Cavalli družina, MC Hammer, Miss Brazilije in arabska kraljeva družina. Pojasnjuje, da je vedno imela jasen namen kdo in kaj želi postati in na življenjski poti sledila sebi ter znakom, ki so jo vodili do tako zavidljivih in uspešnih izkušenj pri zgolj 30-ih letih. 
Da bo vaše potovanje resnično brezskrbno, tudi če na poti zbolite ali se poškodujete, pred odhodom ne pozabite na sklenitev zavarovanjaZdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS krije stroške nujnega zdravljenja tako v javnih ustanovah kot tudi v zasebnih bolnišnicah in klinikah. Velja v vseh državah sveta in omogoča 24-urno asistenco v slovenskem jeziku. Sklenitev zavarovanja je enostavna in prilagodljiva. CORIS AS se lahko sklene za čas krajšega potovanja v tujino ali za vse leto, individualno, skupinsko ali družinsko. Prednost zavarovanja je tudi ugodnejša cena za krajše poletne oddihe na Hrvaški.

Nadobudna popotnica je spisala dve knjigi, prvo, ki je bila nato prevedena tudi v angleščino, Esenca življenja na poti, ki jo je pohvalilo veliko število ljudi, med njimi tudi Manca Košir. Tone Fornezzi Tof pa ne verjame, da je knjigo spisala sama. Luč sveta je konec prejšnjega leta ugledala uspešnica S trebuhom za kruhom, ki mlade in tudi starše nagovarja naj se študentje in dijaki vsaj enkrat v življenju odpravijo na nepozabno izkušnjo dela v tujini. Opisuje svoja dela v tujini in poda prav vse informacije za uspešno, varno in hitro pot v tujino. 

Pripravite vprašanja, dobro voljo in skodelico kave, tisti bolj avanturistični pa pričnite s pakiranjem kovčka, saj vas bo druženje z nami in Mayito zagotovo vzpodbudilo, da se na pot odpravite tudi vi! 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.