fbpx

JT: Bi potovali in služili denar na poti?

Aktualno, Dogodki, Novice, Zanimivosti

20.2. ob 11.00 na starševskem čveku: “Vas mika delo v tujini in potovanje v eksotične kraje?”

Maja Novak, Mayita je strastna popotnica, ki je zadnjih 10 let preživela na delu v tujini in potovanjih po svetu. Mayita vztrajno trdi, da za potovanja ni potrebno imeti gore denarja, potreben pa je dober načrt in jasna vizija kaj od potovanja želimo. V tokratni javni tribuni nam bo zaupala, kakšni so triki ugodnih potovanj. Maja je pričela svojo kariero dela v tujini v ameriškem skavtskem kampu, pot pa jo je nato popeljala na Novo Zelandijo, kjer je pri novozelandski družini varovala deklico in skrbela za gospodinjstvo. Leta 2012 pa pričela kariero v luksuzni jahtni industriji in v preteklih 4-ih letih delala z zvenečimi imeni, kot so; Roberto Cavalli družina, MC Hammer, Miss Brazilije in arabska kraljeva družina. Pojasnjuje, da je vedno imela jasen namen kdo in kaj želi postati in na življenjski poti sledila sebi ter znakom, ki so jo vodili do tako zavidljivih in uspešnih izkušenj pri zgolj 30-ih letih. 
Da bo vaše potovanje resnično brezskrbno, tudi če na poti zbolite ali se poškodujete, pred odhodom ne pozabite na sklenitev zavarovanjaZdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS krije stroške nujnega zdravljenja tako v javnih ustanovah kot tudi v zasebnih bolnišnicah in klinikah. Velja v vseh državah sveta in omogoča 24-urno asistenco v slovenskem jeziku. Sklenitev zavarovanja je enostavna in prilagodljiva. CORIS AS se lahko sklene za čas krajšega potovanja v tujino ali za vse leto, individualno, skupinsko ali družinsko. Prednost zavarovanja je tudi ugodnejša cena za krajše poletne oddihe na Hrvaški.

Nadobudna popotnica je spisala dve knjigi, prvo, ki je bila nato prevedena tudi v angleščino, Esenca življenja na poti, ki jo je pohvalilo veliko število ljudi, med njimi tudi Manca Košir. Tone Fornezzi Tof pa ne verjame, da je knjigo spisala sama. Luč sveta je konec prejšnjega leta ugledala uspešnica S trebuhom za kruhom, ki mlade in tudi starše nagovarja naj se študentje in dijaki vsaj enkrat v življenju odpravijo na nepozabno izkušnjo dela v tujini. Opisuje svoja dela v tujini in poda prav vse informacije za uspešno, varno in hitro pot v tujino. 

Pripravite vprašanja, dobro voljo in skodelico kave, tisti bolj avanturistični pa pričnite s pakiranjem kovčka, saj vas bo druženje z nami in Mayito zagotovo vzpodbudilo, da se na pot odpravite tudi vi! 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]