fbpx

Jutranje milijaderjevo vodilo – 11

Aktualno, Jutranja.

Jutrišnji dan je nagrada, ne pravica.

Tvoje življenje lahko razpade v minuti. BODI optimist in iskren trgovec z upanjem. HKRATI pa tudi realist. Nesreče, izgube, smrti se dogajajo vsak dan. V človeški naravi je, da se nam zdi, da se njemu to ne bo nikdar zgodilo. In vendar nas veliki misleci učijo o minljivosti našega obstoja.

Zdaj ko imaš to spoznanje, se poveži z lastno umrljivostjo. Razumi, da so ti dnevi šteti. In ko mine vsako veličastno jutro, si bližje svojemu koncu.

Ne odlašaj z izražanjem svojih darov in talentov. Poskrbi, da boš na tej poti užival. Dobro se imej, ko se boš dvigoval proti svojemu veličastju. Žalostno je, kako večina ljudi odlaša s čudovitim, zabavnim in čarobnim življenjem. Potem so že prestari, da bi ga lahko v polnosti uživali.

V glavnem je vse to dobro.

Življenje je brez dvoma prelestno potovanje. Res je, da vsi spoznamo tudi težke preizkušnje in srčno bolečino. Ampak je v glavnem vse to dobro. Tudi v junaški zgodbi je vedno kak hudobec, pa dobro tragedijo si je tudi vredno gledati. Zato naj bo kratkost življenja v središču zavedanja. Ne odlagaj sreče na takrat, ko boš imel več časa ali ko boš v službi, ki se porodijo iz občutkov, da si tega ne zaslužimo. Ozavesti te občutke in jih nato usmeri stran od svoje orbite, da se boš lahko še naprej dvigal v svoje najbolj vzvišene svetove.

Jutrišnji dan je obljuba, ne dejstvo.

Uživaj v vsakem jutri in nauči se ceniti vsak dan, ki ga imaš na tem svetu.

Upaj si tvegati, le uporabi zdravo pamet. Življenje uravnavaj, ko da ne bo jutrišnjega dne, obnašaj pa se tako, ko da boš živel večno. Zato da boš takrat, ko konec zares pride, vedel, da si živel kot veličastna priča svoje sposobnosti biti legendaren, kar vsak človek nosi v sebi.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 10
Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.