fbpx

Jutranji ljudje so spregovorili

Jutranja.

Med 15. oktobrom in 15. novembrom 2019 je potekala aktivacija Slovencev – Jutranja. “Jutranji ljudje si zjutraj nastavijo dan in zato jih preko dneva spremljata sreča in uspeh,” so ugotovitve pobudnikov akcije.

Medtem, ko so dnevi postajali vse krajši in noči vse daljše, je Over.Net v sodelovanju s partnerji Marche, OMV, HIT Alpinea, Merkur zavarovalnica in Velux izvedel aktivacijo Jutranja.

Slovence je naslovil z vprašanjem: »Ste jutranji ali pa vas mika, da bi to postali?«.

Na portalu Potovanja.Over.Net, Facebook in Instagram profilu smo predstavili jutranje obrede ljudi, objavljali strokovne prispevke z nasveti za zdrava jutra, o jutranji vadbi, zajtrku, presnovi, jutranjih navadah pitja kave – vode – čaja, jutranji negi, svetlobi, toploti, organizaciji …,” povzame pobudnica akcije in velika ljubiteljica juter, Anja Vogrič.

Ambasadorji so predstavili svoje poglede na jutra, njihov pomen in jutranje rutine. Strokovni prispevki so osvetlili različne vidike juter in kako vplivajo na celoten dan. Partnerji so sooblikovali vsebine z mislimi in nasveti za lepša jutra in različni ljudje so napisali, kako oni začenjajo svoj dan.

Ob koncu akcije sodelujoči ugotavljajo, da so jutra poseben del dneva. Tako posebna so zato, ker so mirna, ker pred seboj nosijo cel dan, so magična, polna priložnosti za spoznavanje samega sebe in prinašajo prepotreben čas, ki ga lahko nameniš samo sebi.

Več izbranih vsebin Jutranja.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.