fbpx

Jutranji ljudje so spregovorili

Jutranja.

Med 15. oktobrom in 15. novembrom 2019 je potekala aktivacija Slovencev – Jutranja. “Jutranji ljudje si zjutraj nastavijo dan in zato jih preko dneva spremljata sreča in uspeh,” so ugotovitve pobudnikov akcije.

Medtem, ko so dnevi postajali vse krajši in noči vse daljše, je Over.Net v sodelovanju s partnerji Marche, OMV, HIT Alpinea, Merkur zavarovalnica in Velux izvedel aktivacijo Jutranja.

Slovence je naslovil z vprašanjem: »Ste jutranji ali pa vas mika, da bi to postali?«.

Na portalu Potovanja.Over.Net, Facebook in Instagram profilu smo predstavili jutranje obrede ljudi, objavljali strokovne prispevke z nasveti za zdrava jutra, o jutranji vadbi, zajtrku, presnovi, jutranjih navadah pitja kave – vode – čaja, jutranji negi, svetlobi, toploti, organizaciji …,” povzame pobudnica akcije in velika ljubiteljica juter, Anja Vogrič.

Ambasadorji so predstavili svoje poglede na jutra, njihov pomen in jutranje rutine. Strokovni prispevki so osvetlili različne vidike juter in kako vplivajo na celoten dan. Partnerji so sooblikovali vsebine z mislimi in nasveti za lepša jutra in različni ljudje so napisali, kako oni začenjajo svoj dan.

Ob koncu akcije sodelujoči ugotavljajo, da so jutra poseben del dneva. Tako posebna so zato, ker so mirna, ker pred seboj nosijo cel dan, so magična, polna priložnosti za spoznavanje samega sebe in prinašajo prepotreben čas, ki ga lahko nameniš samo sebi.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Več izbranih vsebin Jutranja.


Sledite nam


RSS Ustavi se!