fbpx

Jutranji ljudje so spregovorili

Jutranja.

Med 15. oktobrom in 15. novembrom 2019 je potekala aktivacija Slovencev – Jutranja. “Jutranji ljudje si zjutraj nastavijo dan in zato jih preko dneva spremljata sreča in uspeh,” so ugotovitve pobudnikov akcije.

Medtem, ko so dnevi postajali vse krajši in noči vse daljše, je Over.Net v sodelovanju s partnerji Marche, OMV, HIT Alpinea, Merkur zavarovalnica in Velux izvedel aktivacijo Jutranja.

Slovence je naslovil z vprašanjem: »Ste jutranji ali pa vas mika, da bi to postali?«.

Na portalu Potovanja.Over.Net, Facebook in Instagram profilu smo predstavili jutranje obrede ljudi, objavljali strokovne prispevke z nasveti za zdrava jutra, o jutranji vadbi, zajtrku, presnovi, jutranjih navadah pitja kave – vode – čaja, jutranji negi, svetlobi, toploti, organizaciji …,” povzame pobudnica akcije in velika ljubiteljica juter, Anja Vogrič.

Ambasadorji so predstavili svoje poglede na jutra, njihov pomen in jutranje rutine. Strokovni prispevki so osvetlili različne vidike juter in kako vplivajo na celoten dan. Partnerji so sooblikovali vsebine z mislimi in nasveti za lepša jutra in različni ljudje so napisali, kako oni začenjajo svoj dan.

Ob koncu akcije sodelujoči ugotavljajo, da so jutra poseben del dneva. Tako posebna so zato, ker so mirna, ker pred seboj nosijo cel dan, so magična, polna priložnosti za spoznavanje samega sebe in prinašajo prepotreben čas, ki ga lahko nameniš samo sebi.

Več izbranih vsebin Jutranja.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.