fbpx

Kako obdržati gole popke pred vrati

Novice

Svetišča po vsem svetu so po pravilu med prvimi cilji množic turistov, ki lahko z neuvidevnostjo marsikoga spravijo v zadrego. V katoliški Italiji so se razširili varnostniki, ki jih najemajo župnišča, da bi preprečevali vstop pomanjkljivo oblečenim turistom v božje hrame. Župnik v cerkvi v mestecu Cinisello Balsamo pa si menda ne more privoščiti dragih […]

Svetišča po vsem svetu so po pravilu med prvimi cilji množic turistov, ki lahko z neuvidevnostjo marsikoga spravijo v zadrego.

V katoliški Italiji so se razširili varnostniki, ki jih najemajo župnišča, da bi preprečevali vstop pomanjkljivo oblečenim turistom v božje hrame. Župnik v cerkvi v mestecu Cinisello Balsamo pa si menda ne more privoščiti dragih varnostnikov, ki bi odganjali obiskovalke z nizko spuščenimi kavbojkami ali visoko dvignjenimi majčkami. Zato je na vhod nalepil originalen napis, ki je namenjen predvsem turistkam: Bog je vedel, kako izgleda vaš popek veliko prej, preden ste se vi rodili, zato ni nobene potrebe, da ga kažete v cerkvi.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!