fbpx

Kako obdržati gole popke pred vrati

Novice

Svetišča po vsem svetu so po pravilu med prvimi cilji množic turistov, ki lahko z neuvidevnostjo marsikoga spravijo v zadrego. V katoliški Italiji so se razširili varnostniki, ki jih najemajo župnišča, da bi preprečevali vstop pomanjkljivo oblečenim turistom v božje hrame. Župnik v cerkvi v mestecu Cinisello Balsamo pa si menda ne more privoščiti dragih […]

Svetišča po vsem svetu so po pravilu med prvimi cilji množic turistov, ki lahko z neuvidevnostjo marsikoga spravijo v zadrego.

V katoliški Italiji so se razširili varnostniki, ki jih najemajo župnišča, da bi preprečevali vstop pomanjkljivo oblečenim turistom v božje hrame. Župnik v cerkvi v mestecu Cinisello Balsamo pa si menda ne more privoščiti dragih varnostnikov, ki bi odganjali obiskovalke z nizko spuščenimi kavbojkami ali visoko dvignjenimi majčkami. Zato je na vhod nalepil originalen napis, ki je namenjen predvsem turistkam: Bog je vedel, kako izgleda vaš popek veliko prej, preden ste se vi rodili, zato ni nobene potrebe, da ga kažete v cerkvi.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.