fbpx

Kam za krompirjeve? V Terme Olimia, kam pa?!

Aktualno, Sprostitev

Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza**** z gratis bivanjem za 2 otroka!

Še ne veste kje boste preživeli krompirjeve počitnice? V Termah Olimia pripravljamo vrsto zanimivosti za vaše najmlajše, za nameček obljubljamo vedno zabavno čofotanje v vodi, ki mu v Termah Olimia nikoli ni konca. Zagotavljamo, da se boste z oddiha vrnili polni pozitivnih vtisov in dobre volje. Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza**** z gratis bivanjem za 2 otroka!

V času krompirjevih počitnic nudimo posebne ugodnosti za bivanje otrok – kar dva otroka bivata brezplačno! Da si starši lahko v miru in brez skrbi vzamete kakšno uro samo zase, imamo vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok. Starši si tako lahko v miru privoščite sprostitev v najprestižnejšem slovenskem Wellnesu Orhidelia, se predate dotikom vročega vetra v savnah Wellness centra Termalija ali preizkusite masaže v katerem izmed wellness centrov, kjer posebej priporočamo hišne masaže, ki so plod znanja in dolgoletnih izkušenj terapevtov Term Olimia.

Ali ste vedeli, da se prav v času krompirjevih počitnic pod Olimsko goro, le streljaj od Term Olimia, odvija pravi pravcat Čarovniški kongres? Prijazne čarovnice iz Olimja bodo vseskozi prisotne tudi v Termah Olimia, kjer bodo skrbele za zabavo za vaše najmlajše. Glavna tematika bo Pika nogavička. Naše prijazne Pika čarovnice bodo uprizorile pravi mini jesenski teater, kjer bodo otroci izdelovali čarovniške klobuke, čarovniške maske, iskali skrite zaklade in bili priča »strašljivi predstavi« za najpogumnejše. Ob večerih bodo v Wellness Hotelu Sotelia****S organizirani glasbeni nastopi , v zeleni dvorani Aparthotela Rosa pa mini disco za najmlajše.

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete skrivnosti Obsotelja in Kozjanskega, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še bogate kulturno-zgodovinske znamenitosti, bogata turistična ponudba in odlična kulinarična ponudba.
Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter skrivnostne podobe v tematskem parku Koča pri čarovnici v Olimju, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana z najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rožco za vsako tegobo.

LIPA kavarna | pivnica |restavracija – prva in edina v Sloveniji, 100% brez glutena

Če imate morda intoleranco na gluten vas z veseljem obveščamo, da ste prišli na pravi naslov! Prenovljena Lipa je namreč odslej prva in edina brezglutenska restavracija v Sloveniji, ki ponuja številne dobrote.

Doživite spektakularni vstop v Novo leto in izkoristite first minute popuste za rezervacije do 16.10. Letošnja tematika je 1001 noč, ki obljublja nepozabno zabavo dolgo v noč!

Terme Olimia – za počitnice po vaši meri in meri vaših najmlajših!

Več na www.terme-olimia.com

Save

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.