fbpx

Kam za krompirjeve? V Terme Olimia, kam pa?!

Aktualno, Sprostitev

Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza**** z gratis bivanjem za 2 otroka!

Še ne veste kje boste preživeli krompirjeve počitnice? V Termah Olimia pripravljamo vrsto zanimivosti za vaše najmlajše, za nameček obljubljamo vedno zabavno čofotanje v vodi, ki mu v Termah Olimia nikoli ni konca. Zagotavljamo, da se boste z oddiha vrnili polni pozitivnih vtisov in dobre volje. Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza**** z gratis bivanjem za 2 otroka!

V času krompirjevih počitnic nudimo posebne ugodnosti za bivanje otrok – kar dva otroka bivata brezplačno! Da si starši lahko v miru in brez skrbi vzamete kakšno uro samo zase, imamo vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok. Starši si tako lahko v miru privoščite sprostitev v najprestižnejšem slovenskem Wellnesu Orhidelia, se predate dotikom vročega vetra v savnah Wellness centra Termalija ali preizkusite masaže v katerem izmed wellness centrov, kjer posebej priporočamo hišne masaže, ki so plod znanja in dolgoletnih izkušenj terapevtov Term Olimia.

Ali ste vedeli, da se prav v času krompirjevih počitnic pod Olimsko goro, le streljaj od Term Olimia, odvija pravi pravcat Čarovniški kongres? Prijazne čarovnice iz Olimja bodo vseskozi prisotne tudi v Termah Olimia, kjer bodo skrbele za zabavo za vaše najmlajše. Glavna tematika bo Pika nogavička. Naše prijazne Pika čarovnice bodo uprizorile pravi mini jesenski teater, kjer bodo otroci izdelovali čarovniške klobuke, čarovniške maske, iskali skrite zaklade in bili priča »strašljivi predstavi« za najpogumnejše. Ob večerih bodo v Wellness Hotelu Sotelia****S organizirani glasbeni nastopi , v zeleni dvorani Aparthotela Rosa pa mini disco za najmlajše.

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete skrivnosti Obsotelja in Kozjanskega, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še bogate kulturno-zgodovinske znamenitosti, bogata turistična ponudba in odlična kulinarična ponudba.
Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter skrivnostne podobe v tematskem parku Koča pri čarovnici v Olimju, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana z najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rožco za vsako tegobo.

LIPA kavarna | pivnica |restavracija – prva in edina v Sloveniji, 100% brez glutena

Če imate morda intoleranco na gluten vas z veseljem obveščamo, da ste prišli na pravi naslov! Prenovljena Lipa je namreč odslej prva in edina brezglutenska restavracija v Sloveniji, ki ponuja številne dobrote.

Doživite spektakularni vstop v Novo leto in izkoristite first minute popuste za rezervacije do 16.10. Letošnja tematika je 1001 noč, ki obljublja nepozabno zabavo dolgo v noč!

Terme Olimia – za počitnice po vaši meri in meri vaših najmlajših!

Več na www.terme-olimia.com

Save

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]