fbpx

Kam za krompirjeve? V Terme Olimia, kam pa?!

Aktualno, Sprostitev

Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza**** z gratis bivanjem za 2 otroka!

Še ne veste kje boste preživeli krompirjeve počitnice? V Termah Olimia pripravljamo vrsto zanimivosti za vaše najmlajše, za nameček obljubljamo vedno zabavno čofotanje v vodi, ki mu v Termah Olimia nikoli ni konca. Zagotavljamo, da se boste z oddiha vrnili polni pozitivnih vtisov in dobre volje. Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza**** z gratis bivanjem za 2 otroka!

V času krompirjevih počitnic nudimo posebne ugodnosti za bivanje otrok – kar dva otroka bivata brezplačno! Da si starši lahko v miru in brez skrbi vzamete kakšno uro samo zase, imamo vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok. Starši si tako lahko v miru privoščite sprostitev v najprestižnejšem slovenskem Wellnesu Orhidelia, se predate dotikom vročega vetra v savnah Wellness centra Termalija ali preizkusite masaže v katerem izmed wellness centrov, kjer posebej priporočamo hišne masaže, ki so plod znanja in dolgoletnih izkušenj terapevtov Term Olimia.

Ali ste vedeli, da se prav v času krompirjevih počitnic pod Olimsko goro, le streljaj od Term Olimia, odvija pravi pravcat Čarovniški kongres? Prijazne čarovnice iz Olimja bodo vseskozi prisotne tudi v Termah Olimia, kjer bodo skrbele za zabavo za vaše najmlajše. Glavna tematika bo Pika nogavička. Naše prijazne Pika čarovnice bodo uprizorile pravi mini jesenski teater, kjer bodo otroci izdelovali čarovniške klobuke, čarovniške maske, iskali skrite zaklade in bili priča »strašljivi predstavi« za najpogumnejše. Ob večerih bodo v Wellness Hotelu Sotelia****S organizirani glasbeni nastopi , v zeleni dvorani Aparthotela Rosa pa mini disco za najmlajše.

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete skrivnosti Obsotelja in Kozjanskega, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še bogate kulturno-zgodovinske znamenitosti, bogata turistična ponudba in odlična kulinarična ponudba.
Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter skrivnostne podobe v tematskem parku Koča pri čarovnici v Olimju, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana z najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rožco za vsako tegobo.

LIPA kavarna | pivnica |restavracija – prva in edina v Sloveniji, 100% brez glutena

Če imate morda intoleranco na gluten vas z veseljem obveščamo, da ste prišli na pravi naslov! Prenovljena Lipa je namreč odslej prva in edina brezglutenska restavracija v Sloveniji, ki ponuja številne dobrote.

Doživite spektakularni vstop v Novo leto in izkoristite first minute popuste za rezervacije do 16.10. Letošnja tematika je 1001 noč, ki obljublja nepozabno zabavo dolgo v noč!

Terme Olimia – za počitnice po vaši meri in meri vaših najmlajših!

Več na www.terme-olimia.com

Save

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.