fbpx

Kam za krompirjeve? V Terme Olimia, kam pa?!

Novice, Sprostitev, Toplice

Še ne veste, kje boste preživeli krompirjeve počitnice? V Termah Olimia to leto za dan, dva ali več še posebej vabi nov kompleks Family Wellness Termalija – ultimativni svet vodnih doživetij za vso družino, ki nudi plezalno steno iz bazena, interaktivno igralnico, 7D kino, bazen z mivko za najmlajše … in še.

Zagotavljamo, da se boste z oddiha vrnili spočiti otroci pa polni nepozabnih vtisov in dobre volje.

Posebej priporočamo paket krompirjeve počitnice v Hotelu Breza****  z gratis bivanjem za 2 otroka! 

Tokratne jesenske počitnice bodo v znamenju robotike in glasbenih delavnic. Otroci se bodo ob dopoldnevih družili z Robotkom Olijem – izdelovali bodo robote, jih programirali, risali in z njimi tekmovali. Ob večerih pa bomo sestavili pravi Oli-orkester! Na voljo bo kopica otroških glasbil, ki jih bomo spoznavali in nanje igrali, sledila pa bo zabava v Mini discu! Ob koncu tedna se odpravimo v naravo iskat Olijev zaklad.

Sobotno popoldne bo v Termah Olimia v znamenju Bučarijade. Kdo bo izrezal najbolj strašljivo bučo?

V mini klubih bomo izdelovali pajke, črne klobuke, netopirje, bučke in duhce … tako opremljene naše najmlajše goste popeljemo še na poslikavo obraza, potem pa … Halloween party! Tudi staršem ne bodo pustile mirovati strašljive Čarovnice iz Rogatca, ki se bodo na najbolj črno noč potikale po Termah Olimia … Najstnike bomo povabili na plezalno steno v Športno dvorano ali na igro ročnega nogometa in biljarda.

V času krompirjevih počitnic nudimo posebne ugodnosti za bivanje otrok  ̶  kar dva otroka bivata brezplačno! Da si starši lahko v miru in brez skrbi vzamete kakšno uro samo zase, imamo vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok. Starši si tako lahko v miru privoščite sprostitev v najboljšem slovenskem Wellnesu Orhidelia, se predate dotikom vročega vetra v savnah novega kompleksa Family Wellness Termalija ali pa preizkusite masaže v katerem izmed wellness centrov, kjer posebej priporočamo hišne masaže, ki so plod znanja in dolgoletnih izkušenj terapevtov Term Olimia.

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete skrivnosti Obsotelja in Kozjanskega, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še bogate kulturno-zgodovinske znamenitosti, bogata turistična in odlična kulinarična ponudba.

Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter skrivnostne podobe v tematskem parku Koča pri čarovnici v Olimju, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana z najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rožco za vsako tegobo.

Več na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.