fbpx

Kam za praznik dela?

Novice, Sprostitev, Toplice, Wellness

Iščete idejo, kako preživeti prvomajske počitnice? Če imate radi naravo, kopanje v termalni vodi, sproščanje v wellnessu in druženje s prijatelji, potem izberite Terme Tuhelj.

Vsako leto se postavlja isto vprašanje: »Kam za praznik dela?« Letos žal nimamo sreče s podaljšanim vikendom, vendar nam to ne preprečuje, da bi proslavili najbolj vesel praznik v letu in se malo sprostili pred poletnimi počitnicami.

V Termah Tuhelj smo pripravili bogato animacijo za vse starostne skupine … najmlajšim bodo družbo delale maskote medtem ko bodo sodelovali na kreativnih delavnicah, družinskih športnih aktivnostih, pikniku na prostem, vodnih atrakcijah, sproščanju v wellness centrih, v domačih tretmajih, nikakor pa ne pozabite na odličen družinski bonus v paketu All inclusive light: GRATIS bivanje za 2 otroka!

Predlagane aktivnosti za prvomajske počitnice:

– Jutranja kava v Terra lounge baru na najbolj znani terasi s pogledom na Vodni planet.
– Kopanje v termalni vodi Vodnega planeta ob zabavi na zunanjem kopališču z bazenom z valovi, cocktail barom, hitro reko (brzico), toboganom ter otroškim gradom za najmlajše goste. Pripaviljena je bogata animacija in zabava za vse starosti.
– Popoldnevno kosilo v restavraciji Lati ali z doplačilom gastro doživetje v Dvorcu Mihanović.
– Še malo kopanja ali pa brž na hitro savnanje v Svet savn ob posebnih savna programih.

Raziskovanje Zagorja

Seveda ne pozabite na izlete v okolici in zabavo na športnih terenih Term Tuhelj, saj so nepozabni dogodki zagotovljeni. Hrvaško Zagorje je spomladi čudovito. Podajte se na raziskovanje čudovite narave, muzejske dediščine, vinskih cest in doživite nepozabne kulinarične dogodke. Hrvaško Zagorje je prava Pravljica na dlani, ne zamudite je. Hrvaška polna življenja

Sledite nam

Oznake

 

vir: HTZ, foto: Milan Babić


Sledite nam


RSS Ustavi se!