fbpx

Kam za veliko noč in praznik dela?

Aktualno, Sprostitev

Če si pomladanske počitnice rezervirate do 15.3., vas čaka posebna ponudba s 40% popustom in družinskim bonusom.

Morda se vam zdi prezgodaj, da bi razmišljali o pomladanskem oddihu, toda Terme Tuhelj so pripravile odlično ponudbo za zgodnje rezervacije s popustom celo do 40%.
To je priložnost, ki je nikakor ne smete zamuditi, saj si z zgodnjo rezervacijo ne boste zagotovili samo nižje cene, temveč boste z razliko v ceni prihranili denar, s katerim si lahko privoščite dodatno razvajanje. Pobegnite velikim pripravam za Veliko noč in prvi maj in si vsaj za nekaj dni vzemite čas zase.

Če si pomladanske počitnice rezervirate do 15.3., vas čaka posebna ponudba s 40% popustom in družinskim bonusom, s katerim vam Terme Tuhelj poklanjajo GRATIS bivanje za 2 otroka.

Velikonočni prazniki so kot ustvarjeni za preživljanje časa z vašo družino, medtem ko letos praznik dela pride na ponedeljek, kar pomeni, da lahko uživate v podaljšanem koncu tedna. Animacijska ekipa pripravlja bogato zabavo za vse generacije … najmlajši bodo uživali v kreativnih delavnicah, vodnih igrah, družinskih športnih tekmovanjih in zabavni večerni animaciji, medtem pa je za starše pripravljeno posebno prebujanje čutov v Svetu savn ter sproščanje v wellness centrih ob hišnih tretmajih.


Seveda ne smete pozabiti na izlete v okolici, ki bodo vašemu dopustu dali poseben čar.

Vir: Sergio Gobbo

Ne zamudite raziskovanja hrvaškega Zagorja posebne pravljice na dlani, ki bo vam in vaši družini prinesla posebna doživetja … zabavni muzeji, prelepa narava in zanimivi dogodki vedno pustijo razlog, da se lahko vrnete. Podajte se na družinsko raziskovanje, pri katerem lahko doživite pravo pustolovščino … mama in očka na znanih kulinaričnih in vinskih cestah, a otroci v zanimivih in vznemirljivih muzejih, kjer bodo spoznali polno zgodb o hrvaškem Zagorju. Bodite del Hrvaške, polne življenja, doživetij in prekrasnih spominov.

Vir: HTZ


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.