fbpx

Kam za veliko noč in praznik dela?

Aktualno, Sprostitev

Če si pomladanske počitnice rezervirate do 15.3., vas čaka posebna ponudba s 40% popustom in družinskim bonusom.

Morda se vam zdi prezgodaj, da bi razmišljali o pomladanskem oddihu, toda Terme Tuhelj so pripravile odlično ponudbo za zgodnje rezervacije s popustom celo do 40%.
To je priložnost, ki je nikakor ne smete zamuditi, saj si z zgodnjo rezervacijo ne boste zagotovili samo nižje cene, temveč boste z razliko v ceni prihranili denar, s katerim si lahko privoščite dodatno razvajanje. Pobegnite velikim pripravam za Veliko noč in prvi maj in si vsaj za nekaj dni vzemite čas zase.

Če si pomladanske počitnice rezervirate do 15.3., vas čaka posebna ponudba s 40% popustom in družinskim bonusom, s katerim vam Terme Tuhelj poklanjajo GRATIS bivanje za 2 otroka.

Velikonočni prazniki so kot ustvarjeni za preživljanje časa z vašo družino, medtem ko letos praznik dela pride na ponedeljek, kar pomeni, da lahko uživate v podaljšanem koncu tedna. Animacijska ekipa pripravlja bogato zabavo za vse generacije … najmlajši bodo uživali v kreativnih delavnicah, vodnih igrah, družinskih športnih tekmovanjih in zabavni večerni animaciji, medtem pa je za starše pripravljeno posebno prebujanje čutov v Svetu savn ter sproščanje v wellness centrih ob hišnih tretmajih.


Seveda ne smete pozabiti na izlete v okolici, ki bodo vašemu dopustu dali poseben čar.

Vir: Sergio Gobbo

Ne zamudite raziskovanja hrvaškega Zagorja posebne pravljice na dlani, ki bo vam in vaši družini prinesla posebna doživetja … zabavni muzeji, prelepa narava in zanimivi dogodki vedno pustijo razlog, da se lahko vrnete. Podajte se na družinsko raziskovanje, pri katerem lahko doživite pravo pustolovščino … mama in očka na znanih kulinaričnih in vinskih cestah, a otroci v zanimivih in vznemirljivih muzejih, kjer bodo spoznali polno zgodb o hrvaškem Zagorju. Bodite del Hrvaške, polne življenja, doživetij in prekrasnih spominov.

Vir: HTZ


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.