Kateri študij je pravi zame?

Aktualno, Zanimivosti

Kaj želiš postati, ko odrasteš?

Ko ste otrok vas nenehno sprašujejo “Kaj želiš postati, ko odrasteš?” In rečemo gasilec, učitelj, frizerka, glasbenik, … Takrat vsi poznamo odgovor na vprašanje, saj kot otroci ne vemo ničesar o delu, življenju in karieri, zato izberemo poklic, ki ga imamo radi in za katerega mislimo, da bo zabaven.

In potem odrastemo … Življenje se kar naenkrat zgodi in preden se zavedamo, počnemo nekaj drugega, ki je mogoče blizu temu kar smo želeli, vendar ne ravno čisto to kar smo si predstavljali, da bomo počeli.

In zdaj ste tukaj, stari 20, 30 ali 40 let in spet imate možnost izbire, izbire nečesa kar vam je všeč. Tokrat se zavedate, da odgovor na vprašanje kateri študij je pravi zame zahteva večjo zrelost in bolj premišljen odgovor. Z izbiro namreč prihaja odgovornost in tudi posledica.

Ključno je, da izberete program študija pametno, da izberete kakovostno šolo, kjer študij poteka po najvišjih standardih.

PRIPOROČAMO! Klik na spletno stran DOBA.si , kjer boste našli raznovrstne in kakovostne študijske programe. Ponujajo kar 7 višješolskih programov, 4 dodiplomske in 4 magistrske študijske programe.

 

Anja Vogrič: Nekaj let nazaj sem se odločila za online študij na Dobi. Začela sem na višji šoli, nadaljevala na fakulteti in na koncu tudi magistrirala online na DOBA Fakulteti. Oplemenitena z novim znanjem in kompetencami, polna poguma in novih poznanstev sem danes več kot samo diplomantka in zaposlena mama. Sem urednica Potovanja.Over.Net, na overnet.net skrbim za večje stranke (z njimi soustvarjam zgodbe), sem soustvarjalka projekta Ustavi.se, sem podjetnica, ambasadorka #Spostujemotradicijo in vodja kluba diplomantov DOBA Fakultete. V prvi vrsti pa seveda ostajam žena, mamica dveh najstnic, ki obožuje opero, potovanja in socialna omrežja … Če sem lahko jaz, lahko tudi vi! Jaz iz vsega srca priporočam študij na Dobi!

 

5 razlogov, zakaj je do danes 14.207 posameznikov izbralo študij na Dobi in ne drugje!

1. Celostna podpora od vpisa do diplomiranja – osebni obline mentor, tim sodelavcev za organizacijsko, administrativno in tehnično podporo.
2. Fleksibilnost in dostopnost – So izvajalci sodobnega online študija, ki je prilagojen dinamičnemu načinu življenja – služba, hobiji, družina, prijatelji …
3. Študij s sodelovanjem – aktiven študij in veliko sodelovanja med študenti, online mentorji, profesorji. Nikoli niste sami!
4. Študij skozi reševanje problemov – študij ni branje knjig, ampak rešujete praktične naloge, iščete rešitve za konkretne probleme iz prakse. Učijo vas bodo profesorji iz prakse.
5. Mednarodna akreditacija – Dobin model online študija je edini v Sloveniji, ki ima pomembno mednarodno akreditacijo, kar kaže na visoko kakovost

Prepričajte se tudi vi:
– Izpolnite informativno prijavo in prejeli boste informativno gradivo s predstavitvijo programov po pošti.
– Udeležite se informativnega dne, ali na sedežu fakultete ali online.
– Pišite na [email protected] in odgovorili vam bodo v roku 24 ur.
– Pokličite na 022283890 in z veseljem vam bodo svetovali po telefonu.


Sledite nam


RSS Ustavi se!