fbpx

Kava, pripravljena z občutkom

Aktualno, Jutranja., Zanimivosti

Kava VIVA Cafe FAIRTRADE je na voljo samo na bencinskih servisih OMV VIVA.

Sami ali v dvoje, v troje ali v večji družbi – kaj je torej lahko še bolj prijetno od izleta? Pot sama, seveda. Kajti življenje je pot, ne cilj in ta pot ima tudi vmesne postanke, ki so vsaj toliko vredni, kot končni cilj.

Postanek ob poti do cilja pa je lahko nadvse prijeten, če ga spremlja popoln kavni užitek!

Čas za klepet in počitek

Ob takem postanku lahko dobro ‘pretegnemo’ noge, ne glede na to, ali potujemo z avtom, avtobusom, morda celo z motorjem. Užitek, ki ga delimo, je podvojen, sploh, če pitje kave poteka ob prijetnem klepetu s prijatelji ali sopotniki.

Kava povezuje

A tudi, če potujemo sami, nas bo najboljša kava, pripravljena z občutkom in s pravim mlekom (v kolikor ga radi dodamo v kavo) okrepila, razveselila in nam poživila duha! In le zakaj bi samevali, ko pa lahko z nasmehom in prijazno besedo nekomu drugemu polepšamo dan, na ta način pa morda tudi spoznamo nove prijatelje.

Na bencinskih servisih OMV VIVA so znani po tem, da znajo vedno pripraviti kavo vrhunskega okusa. Izbrana kavna zrna, ki so nežno in skrbno popražena v sloviti italijanski pražarni kave, dajejo bogato in intenzivno kavno aromo.

Vsaka skodelica kave je pripravljena s posebnim občutkom in sestavinami, to sta sveže zmleta kava iz italijanske pražarne kave.

Občutek domačnosti

Dobra skodelica kave simbolizira trenutek užitka v življenju. Ni boljšega kot kava, ki jo pripravijo roke izučenih in izkušenih baristov, kavnih mojstrov, ki poznajo vse trike, s katerimi naredijo vaš najljubši kavni napitek nekaj posebnega. Prav to pa ponujajo na bencinskih servisih OMV VIVA, kjer vam kavo pripravijo zaposleni, ki veljajo za izučene bariste.

Ambient “kofetkanja” je pomemben

Pravi ljubitelji kave znajo ceniti prijetno okolje kavarne in ima jasno predstavo o tem, kakšna je kakovostna kava. Na vseh 36 bencinskih servisih OMV VIVA tudi sami cenijo trenutke ob dobri kavi, ki nas spremljajo čez dan ali na poti.

V kakovost kave VIVA Cafe FAIRTRADE so vložili veliko let, z namenom, da lahko ponudijo le najboljšo kavo v prijetnem okolju.

Razvajanje

Za vse goste, ki si zaželijo okusnega kapučina, kave z mlekom, bele kave, latte macchiata omenjene napitke pripravijo s pravim mlekom, s čimer pričarajo edinstveno, okusa polno kavno doživetje, povsem drugačno kot iz avtomata.

Tu pa se razvajanje še ne konča, saj zraven dobite tudi piškot, kozarec vode in postrežbo na pladnju. Pa seveda nasmešek in prijazno besedo – tudi sami vemo, da je slednje včasih celo bolj blagodejno, kot še tako dober napitek! A ne skrbite, kava bo vrhunska…

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Intenzivna aroma z najboljšo kremo

Izbrana kavna zrna, ki so nežno in skrbno popražena, dajejo bogato in intenzivno kavno aromo z najboljšo kremo. Priprava slehernega kavnega napitka zato ni prepuščena naključju. Od pravilnega skladiščenja in sprotnega mletja kave, da se ohrani popolna svežina, do uravnavanja optimalne ekstrakcije za aromatično izjemen kavni izdelek – izkušeni bariste na bencinskih servisih OMV VIVA so izurjeni za pripravo kavne popolnosti, tako v tehničnem kot izkustvenem smislu.

Pridobivanje in proizvodnja kavnih zrn, iz katerih nastane mešanica kave VIVA CAFE, poteka po načelih pravične trgovine. Kava VIVA CAFE nosi certifikat pravične trgovine Fairtrade.

Vzemite jo s seboj na pot

Dodana vrednost kavnim napitkom je tudi pravo mleko, s proteini bogato in najbolj kakovostno predstavlja osnovo, s katero bariste pripravijo okusno in bogato mlečno kremo za različno paleto kavnih napitkov. Vse to pa seveda brez dodanih aditivov in sladil ter z bogatim znanjem pravilne termične obdelave mleka.

Kava VIVA Cafe FAIRTRADE je na voljo samo na bencinskih servisih OMV VIVA. Ekipa VIVA Cafe FAIRTRADE skrbno pripravlja najrazličnejše kavne specialitete izvrstnega okusa. Kavico lahko spijete na servisu ali pa jo naročite in vzamete s seboj. Tudi med vožnjo vam bo zagotovo nadvse teknila, tako vam, kot vašim sopotnikom.


Sledite nam


RSS Ustavi se!