fbpx

Kdor bi rad obiskal van Goghov muzej, naj to stori letos

Novice

Amsterdam bo na vse daljši seznam svojih muzejev, ki so zaradi obnovitvenih del deloma ali popolnoma zaprti, dodal še van Goghov muzej. Vrata bo zaprl med oktobrom prihodnjega leta in marcem 2013. Najpomembnejše slike bodo med prenovo na ogled v amsterdamski izpostavi znamenitega ruskega muzeja Ermitaž, obljublja direktor muzeja Axel Rueger. Van Goghov muzej, ki […]

Amsterdam bo na vse daljši seznam svojih muzejev, ki so zaradi obnovitvenih del deloma ali popolnoma zaprti, dodal še van Goghov muzej.

Vrata bo zaprl med oktobrom prihodnjega leta in marcem 2013.

Najpomembnejše slike bodo med prenovo na ogled v amsterdamski izpostavi znamenitega ruskega muzeja Ermitaž, obljublja direktor muzeja Axel Rueger.

Van Goghov muzej, ki ga letno obišče približno 1,5 milijona ljubiteljev umetnosti, bo kmalu eden v vrsti pomembnejših nizozemskih muzejev, ki so zaprti zaradi prenovitvenih del. Muzej so v amsterdamski muzejski četrti odprli leta 1973. Stavba, katere del je, je delo priznanega nizozemskega arhitekta Gerrita Rietvelda.

Vir: rtvslo.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.