fbpx

Zaliv kokic na enem izmed Kanarskih otokov

Potovanja

Ena izmed najbolj znanih atrakcij na otoku Fuerteventure je plaža, na kateri pesek spominja na kokice.

Popcorn bay oziroma zaliv kokic v bližini mesta Corralejo je plaža, ki je prekrita s tisočimi belimi kokicami.

Po pripovedovanjih domačinov je takšna že odkar pomnijo, njena priljubljenost pa je v zadnjih letih poskočila po zaslugi družabnih omrežij. Čeprav kokice za poležavanje niso tako prijetne kot gladki kamenčki, je ta vsekakor vredna ogleda!

polonak: “jaz sem danes ravno privlekla domov kataloge. jaz se navdušujem za puket, moj mož zaradi cene in vožnje z letalom malo manj. Mož predlaga tennerife ali kanarske tako kot ti meni pa to ni všeč in to zato ker tam je kao večna pomlad, kopati se je potrebno v bazenu, temperature pa so lahko tudi okoli 20 stopinj in zame je to že maček v žaklju. Poceni pa itak ni nikol razen ceneje!”

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio, Pinimg, Finallylost


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]