fbpx

Kranj v znamenju smeha, dobre volje in dobrodelnosti

D.ecembrska

Sobotno dobrodelno kuhanje v starem mestnem jedru Kranja ni bilo samo v barvah dobre kuhinje, prostovoljnih prispevkov in srčnosti, temveč tudi v barvah smeha, druženja in povezovanja. To soboto so Kranjčani dokazali, da znajo združiti moči in pomagati sokrajanu in družinam, ki so se znašli v finančni stiski. Združil jih je humanitarni projekt V Kranju […]

Sobotno dobrodelno kuhanje v starem mestnem jedru Kranja ni bilo samo v barvah dobre kuhinje, prostovoljnih prispevkov in srčnosti, temveč tudi v barvah smeha, druženja in povezovanja.

To soboto so Kranjčani dokazali, da znajo združiti moči in pomagati sokrajanu in družinam, ki so se znašli v finančni stiski. Združil jih je humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo, chili con carne ter kuhano vino in topel čaj. Poleg tega pa jih je s svojo energijo in simpatičnostjo zabaval nepremagljivi Klemen Bučan, ki je tako rekoč pokal po šivih. Dobra volja in humor sta resnično njegova dobra prijatelja, saj se je ob njegovem stand up nastopu kar trlo ljudi. Pri kuhanju mu je družbo delal podžupan Kranja, Janez Černe, ki je povedal: »Vesel sem, da sem lahko del te zgodbe in da lahko vsaj malo pomagamo ljudem v stiski. Smatram, da bi moralo biti skozi leto več tovrstnih projektov, ki jih vsekakor pozdravljam«.

Naslednje dobrodelno kuhanje, ki bo v duhu  našega največjega pesnika Franceta Prešerna, nas čaka že to soboto, 21. decembra, prav tako med 10. in 12. uro. Dobrodelno bosta kuhala igralec in kulturnik Bojan Bešter ter podžupan Robert Nograšek.

Humanitarna sredstva se lahko  s sklicem 00 500-21112019 donirajo  na TRR Društva prijateljev mladine Kranj

SI56 6100 0000 5487 540 odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana ali pa preko sms donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, kjer s poslanim sms-om donirate 1€ oziroma 5€. (Na številko 1919 je možno glasovati  preko operaterjev Telekom, Telemach in A1).


Sledite nam


RSS Ustavi se!