fbpx

Krompirjeve počitnice v Kranjski Gori 

Aktualno, Izleti, Pohodništvo in gore

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za preživljanje nepozabnih trenutk

Najboljši recept za krompirjeve počitnice

Sestavine (količino prilagodite glede na to kar vam je ljubše):

– merica gorskega zraka
– ščep sončnih žarkov
– vreča šumečega listja

Dodatki: ponudba hotelov Hit Alpinea

Recept: Merici gorskega zraka dodajte ščep sončnih žarkov in zmešajte s šumečim listjem. Uživajte nekaj dni in počutje se vam bo zagotovo nemudoma izboljšalo. Učinek bo še močnejši, če boste to delili s sebi ljubimi osebami in z velikim nasmehom na obrazu. Za vse ostale dodatke, ki bodo recept še izboljšali, bodo poskrbeli v hotelih Hit Alpinea.

Ponudbo treh hotelov (Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel &  Suites  Kranjska Gora)  pa dopolnjujeta wellness centra in sta na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v katerem izmed bazenov, se ogreti v savnah ali si privoščiti nego obraza in telesa.  Oba bazena imata tudi manjše bazenčke namenjene najmlajšim.

Krompirjeve počitnice v Kranjski Gori (paket):
2 OTROKA BIVATA BREZPLAČNO
– 2/5/7 x polpenzion
– 1/2/3 x vstop v muzej (Slovenski planinski muzej ali Kajžnkova hiša ali Liznjekova domačija) – pri 6 in 8 dnevnem paketu 1 x vstop v vse tri muzeje
– Maskota – igračka »Kekec« (1 igračka na družino)
– Vstop v vodni park Aqua Larix ali v bazen Sprostitvenega centra Kompas
– 30% popust na vstop v savne
– Bogat animacijski program za najmlajše (mini klub, kreativne delavnice za najmlajše, …)
– Enkrat v času bivanja srečanje s Kekcem (po rednem programu)

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za preživljanje nepozabnih trenutkov. Je odlično izhodišče za izlete s kolesom (kolesarska pot vodi vse od Mojstrane do Rateč in v sosednjo Italijo) ter odkrivanje pestre ponudbe v okolici -  bogato kulturno dediščino lahko spoznate v muzejih, povzpnete se lahko do katerega izmed slapov (Martuljški, Nadiža, Peričnik) ali na Peč – tromejo med Italijo, Avstrijo in Slovenijo ter obiščete čudovite Zelence in Planico.

PSSSST: Decembra in marca bomo v Kranjski Gori smučali brezplačno. Rezervacije za decembrski termin so možne le še do konca oktobra, zato pohitite!

www.hit-alpinea.si, [email protected] ,  brezplačna številka: 080 88 30


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.