fbpx

Krompirjeve počitnice v Kranjski Gori 

Aktualno, Izleti, Pohodništvo in gore

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za preživljanje nepozabnih trenutk

Najboljši recept za krompirjeve počitnice

Sestavine (količino prilagodite glede na to kar vam je ljubše):

– merica gorskega zraka
– ščep sončnih žarkov
– vreča šumečega listja

Dodatki: ponudba hotelov Hit Alpinea

Recept: Merici gorskega zraka dodajte ščep sončnih žarkov in zmešajte s šumečim listjem. Uživajte nekaj dni in počutje se vam bo zagotovo nemudoma izboljšalo. Učinek bo še močnejši, če boste to delili s sebi ljubimi osebami in z velikim nasmehom na obrazu. Za vse ostale dodatke, ki bodo recept še izboljšali, bodo poskrbeli v hotelih Hit Alpinea.

Ponudbo treh hotelov (Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel &  Suites  Kranjska Gora)  pa dopolnjujeta wellness centra in sta na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v katerem izmed bazenov, se ogreti v savnah ali si privoščiti nego obraza in telesa.  Oba bazena imata tudi manjše bazenčke namenjene najmlajšim.

Krompirjeve počitnice v Kranjski Gori (paket):
2 OTROKA BIVATA BREZPLAČNO
– 2/5/7 x polpenzion
– 1/2/3 x vstop v muzej (Slovenski planinski muzej ali Kajžnkova hiša ali Liznjekova domačija) – pri 6 in 8 dnevnem paketu 1 x vstop v vse tri muzeje
– Maskota – igračka »Kekec« (1 igračka na družino)
– Vstop v vodni park Aqua Larix ali v bazen Sprostitvenega centra Kompas
– 30% popust na vstop v savne
– Bogat animacijski program za najmlajše (mini klub, kreativne delavnice za najmlajše, …)
– Enkrat v času bivanja srečanje s Kekcem (po rednem programu)

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za preživljanje nepozabnih trenutkov. Je odlično izhodišče za izlete s kolesom (kolesarska pot vodi vse od Mojstrane do Rateč in v sosednjo Italijo) ter odkrivanje pestre ponudbe v okolici -  bogato kulturno dediščino lahko spoznate v muzejih, povzpnete se lahko do katerega izmed slapov (Martuljški, Nadiža, Peričnik) ali na Peč – tromejo med Italijo, Avstrijo in Slovenijo ter obiščete čudovite Zelence in Planico.

PSSSST: Decembra in marca bomo v Kranjski Gori smučali brezplačno. Rezervacije za decembrski termin so možne le še do konca oktobra, zato pohitite!

www.hit-alpinea.si, [email protected] ,  brezplačna številka: 080 88 30


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.