fbpx

Kylie Minogue se je po nastopu na otvoritvi hotela Atlantis pridružila 2000 povabljenim zvezdnikom in milijonarjem

Novice

Dubaj – V Dubaju se je včeraj odvila najdražja zasebna zabava na svetu, s katero so obeležili odprtje razkošnega hotela Atlantis Palm. Za zabavo so organizatorji morali odšteti 23,7 milijonov evrov, hotel pa je vreden 1,2 milijarde evrov. Na otvoritev je prišlo dva tisoč filmskih zvezd, pevk, manekenk in milijarderjev. V Dubaju se je včeraj […]

Dubaj – V Dubaju se je včeraj odvila najdražja zasebna zabava na svetu, s katero so obeležili odprtje razkošnega hotela Atlantis Palm. Za zabavo so organizatorji morali odšteti 23,7 milijonov evrov, hotel pa je vreden 1,2 milijarde evrov. Na otvoritev je prišlo dva tisoč filmskih zvezd, pevk, manekenk in milijarderjev.

V Dubaju se je včeraj odvila najdražja zasebna zabava na svetu, s katero so obeležili odprtje razkošnega hotela Atlantis Palm.

foto: AP

Ognjemet na otvoritvi ne mogoče primerjati z običajnimi novoletnimi ognjemeti, saj je bil let vsake rakete nadzorovan s strani mikroračunalnikov. Slavnostno prireditev, ki jo je bilo možno videti tudi iz vesolja, so snemali s pomočjo helikopterjev, direkten prenos pa so gostje lahko spremljali na velikih ekranih, postavljenih na plaži…


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.