fbpx

Kylie Minogue se je po nastopu na otvoritvi hotela Atlantis pridružila 2000 povabljenim zvezdnikom in milijonarjem

Novice

Dubaj – V Dubaju se je včeraj odvila najdražja zasebna zabava na svetu, s katero so obeležili odprtje razkošnega hotela Atlantis Palm. Za zabavo so organizatorji morali odšteti 23,7 milijonov evrov, hotel pa je vreden 1,2 milijarde evrov. Na otvoritev je prišlo dva tisoč filmskih zvezd, pevk, manekenk in milijarderjev. V Dubaju se je včeraj […]

Dubaj – V Dubaju se je včeraj odvila najdražja zasebna zabava na svetu, s katero so obeležili odprtje razkošnega hotela Atlantis Palm. Za zabavo so organizatorji morali odšteti 23,7 milijonov evrov, hotel pa je vreden 1,2 milijarde evrov. Na otvoritev je prišlo dva tisoč filmskih zvezd, pevk, manekenk in milijarderjev.

V Dubaju se je včeraj odvila najdražja zasebna zabava na svetu, s katero so obeležili odprtje razkošnega hotela Atlantis Palm.

foto: AP

Ognjemet na otvoritvi ne mogoče primerjati z običajnimi novoletnimi ognjemeti, saj je bil let vsake rakete nadzorovan s strani mikroračunalnikov. Slavnostno prireditev, ki jo je bilo možno videti tudi iz vesolja, so snemali s pomočjo helikopterjev, direkten prenos pa so gostje lahko spremljali na velikih ekranih, postavljenih na plaži…


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.